skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Hadice nalévacího potrbubí nádrže
Trvalo to sice 2 hodiny a bylo potřeba vyndat nalévací hrdlo, ale dobré. Jste šikovnější 

-> Matulo: Asi nám pomáhal stres.. měnil jsem to taky narychlo na dvoře a ještě v kopci, ani to kolo jsem sundaný neměl.. A celkem pohoda - původní gumu jsem vytrhal po kusech, takže ani se sponama nebyl problém, hotovo za půl hodiny a ta spojka je tam dodneska, nějakých 10 let. Leda jestli to u užovky není přísupnější, než u novějších..
Cyrda 19.10.11 19:18:40 napsal: Je to září 83, to připravené nebude.
Haso: Mám v tom očekávat nějaký háček? Len ta strasi... Namasti si obe strany hadice, pripadne aj hrdlo a natrubok na nadrzi a supnes to tam jak do maminy... Kedysi som to robil na parkovisku, auto na hever, PZ kolo dole a hned jak sa ti podari dat dole tie hnusne komancovske spony tak je dobre... nove spony som dal srobovacie... Mala racna a dlhy nastavec a ide to...
Haso: Mám v tom očekávat nějaký háček? Len ta strasi... Namasti si obe strany hadice, pripadne aj hrdlo a natrubok na nadrzi a supnes to tam jak do maminy... Kedysi som to robil na parkovisku, auto na hever, PZ kolo dole a hned jak sa ti podari dat dole tie hnusne komancovske spony tak je dobre... nove spony som dal srobovacie... Mala racna a dlhy nastavec a ide to...

-> Cyrda: jo je to daco take ako nacpat jezka do klietky...ked to robis prvy raz tak to trva a nadavas pri tom...ale po druhy raz je to uz lahsie 

-> ozzman1000:
Jo, díky, ty úchyty jsem přehlédl ;-)
Jo, díky, ty úchyty jsem přehlédl ;-)
-> Cyrda:
pozri si dole link na ten obrázok čo som tam dal, keď sa na to pozrieš, tak ti bude jasné kde to je uchytené - pri viečku a potom cca v strede zhruba na úrovni izolácie motorového priestoru
pozri si dole link na ten obrázok čo som tam dal, keď sa na to pozrieš, tak ti bude jasné kde to je uchytené - pri viečku a potom cca v strede zhruba na úrovni izolácie motorového priestoru
Dobrá, snad u toho nevypěním jak chachar u lakatoša 

-> Cyrda: jsou tam dva šrouby v motorovym prostoru, pokud se dobře pamatuju. Jakoby u víčka a na torpédu
Dobrá, hrdlo se povoluje přímo u víčka? V nákresu žádné příchytky nejsou.
-> Cyrda: Ne, od víčka k nádrži.
ano, to je tá ohnutá zinkovaná rúra ktorou ti prúdia oktány do nádrže - diel č. 53: skoda-katalog.eu/ekatalog
-105-120/.../01_31.jpg
Hrdlo na nádrži?
-> Cyrda:
je tam málo miesta, treba povoliť a povytiahnuť nalievacie hrdlo...tak trošku onania
je tam málo miesta, treba povoliť a povytiahnuť nalievacie hrdlo...tak trošku onania

Je to září 83, to připravené nebude.
Haso: Mám v tom očekávat nějaký háček?
Haso: Mám v tom očekávat nějaký háček?
Tož otázka, pokud to je připravený na vlečku, tak tam bude jiná
-> Cyrda: vela uspechov pri vymene...

Jo je....