skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jaký brzič s mech. ručkou
nějak neumim hledat parametry :-( , takže možná kecam...ale někdy jsem zaslechl něco o brzdičích ze scirocca...jen pro zajímavost...co to má za vlastnosti ?
-> Fifa: Omezovac na zadek bych daval v pripade lehkeho zadku (predohrab s motorem vepredu) u skodovky (a zadohrabu od Skodovky) myslim netreba...
Jen pro doplnění, na přední chlazené koutouče už mi chybí jen pár drobností a dozinkovat přední náboje.
-> Tuner#2: Takže žádnej omezovač na zadek? Pohrávám si s taky s myšlenkou instalace kotoučů vzad s alu třmenama z Fabie(měly by být stejné jako Octa I). Ruční brzu jsi tedy použil původní, jen nastavil lanovod?
-> Eidy 07.10.11 15:41:28: JJ aby to nebylo moc, nakonec je to OK on to zas takový rozdíl není. Radil to tehdy Saky sehnat 39mm, ve finále mám větší průměr kotouče, delší držák a ještě větší pístek a je to OK.
-> Tuner#2: A proč jsi chtěl 39? Abys neměl přebržděnej zadek? A to byl nějakej výpočet nebo jen odhad?
Stejně nakonec skončím u těch Octaváckejch. Je to dostupný i na díly a půjdou do toho sehnat závodní desky.
Stejně nakonec skončím u těch Octaváckejch. Je to dostupný i na díly a půjdou do toho sehnat závodní desky.
-> hany 07.10.11 15:16:32: Není to náhodou 41? a Stará Octa měla 39, ale jako ND už koupíš jen 41mm viz. moje nové třmeny na Octavii 1 a chtěl jsem 39mm.
-> colaczech: octavie má pítky 39mm a fábie 42mm
-> Eidy: Hlavně né z MONDEA ty se strašně serou.
-> Nwkt: jo
www.ebay.de/itm/.../20045
6709839?pt=DE_Auto...
www.ebay.de/itm/.../20046 7071106?pt=DE_Auto...
Případný dovoz by neměl být problém ;).
Jinak stačí si jen vybrat www.ebay.de/sch/i.html?_n kw=Brems...
www.ebay.de/itm/.../20046 7071106?pt=DE_Auto...
Případný dovoz by neměl být problém ;).
Jinak stačí si jen vybrat www.ebay.de/sch/i.html?_n kw=Brems...
-> colaczech: Takže tam jsou jenom jiný držáky?
-> Nwkt: ma uplne stejny jako octa
Nemá fábka menší?
Jelikož hledám vhodného kandidáta na zadní nápravu Kóči, zkusím vytáhnout i něco z vás. Potřebuju na zadní nápravu třmen s mechanickou ručkou. Hydralika se mi moc nelíbí. Ideální se jeví zadní Octaváckej třmen, problémem je jeho délka. Z jedný strany kolo, z druhý strany pružina. Jsou 3 podmínky: vhodné vrtání, slitina hliníku a co nejmenší rozměry.
Octa by byla asi proveditelná při montáži v jiném úhlu, ale proč se nepoptam po jiném.
Dále jsem našel zadní z P 306, ale vrtání je jen 30mm.
Ještě jsem koukal na přední z Citrónu BX, ale to je zase litina, navíc vrtání 50, což je moc.
Zkuste něco navrhnout, díky.
Octa by byla asi proveditelná při montáži v jiném úhlu, ale proč se nepoptam po jiném.
Dále jsem našel zadní z P 306, ale vrtání je jen 30mm.
Ještě jsem koukal na přední z Citrónu BX, ale to je zase litina, navíc vrtání 50, což je moc.
Zkuste něco navrhnout, díky.