-> chladic:
Zkus čep ramene, kamarád měl to samé, řikal i že mu furt vržou tlumiče. Tlumiče se vyměnily a furt to vrzalo, tak se vyměnily čepy ramen a byl klid.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
vrzga tlmič
cavte ja mam tiez roblem na mojom facku zacal myvrzgat predny soferov tlmic neviete cim to moze byt
nemyslím ...to by robilo stále a keď som to mal dvihnuté tak som tým hýbal a nič...aj keď je pravda, že to nebolo zaťažené a mohlo sa to správať inak...skusim to dať na jamu a hľadať uchom zdroj zospodu, ale mam pocit, že som to skôr počul z podbehu (a misky to niesu ako sa raz stalo, že odhrdzavela a vrzgala pri zatáčaní)
no podľa mňa ti to určite nevŕzga tlmič ale skôr silentbloky, gumy v uložení....
Vrzga mi LavyPredny tlmič na favorite pri pružení (aj keď len zatlačím na predok). Keď je auto napr. celú noc v kľude, tak to na istú dobu prestane, ale po pár kilometroch to zasa začne. Su to štandardné rozmery, výrobca SACHS, ani veľmi stare niesu.
Da sa ten piest niečím namazať? lebo niesom presvedčený či je vhodné dávať vazelínu.
Niektoré tlmiče sa aj plnia ale na tomto zrovna nevidím žiadne miesto na to určené...
(od čapov ani od ramena ten zvuk neide určite a raz to prestalo aj keď som dvihol auto a položil, takže možno olej z tlmiča tie trecie plochy na bežnej dráhe trocha domazal)
Da sa ten piest niečím namazať? lebo niesom presvedčený či je vhodné dávať vazelínu.
Niektoré tlmiče sa aj plnia ale na tomto zrovna nevidím žiadne miesto na to určené...
(od čapov ani od ramena ten zvuk neide určite a raz to prestalo aj keď som dvihol auto a položil, takže možno olej z tlmiča tie trecie plochy na bežnej dráhe trocha domazal)