tak se tady taky zkusím poradit. Brzdy dlouho fungovaly,po váměně všeho..Teď začlo ani ne tam přibržďovat jako pískat jedno přední kolo i za jízdy,zdál se mi jeden pístek tužší a víc než se mi zdálo vhodný orezlej,tak jsem udělal GO brzdičů,zadek houká jak když brzdí vlek traktoru (když se přibržďuje) že by to nějak hoblovalo stranama paken se říct nedá,jelikož to ještě ke všemu začlo brzdit do kříže rozdělal jsem zadky dal origo pakny,namazal samostavy (ikdyž jsem na nic nepřišel a vše bylo ok) po složení což je jasný je všechno jinak a na nic než si to sedne,ovšem předek po cca 20km vždy začne pískat.Pedál byl tak nějak po X odvzdušněních (bez bublin) pořád měkkej. Tak jsem dneska jel zase zkoušet a znova odvznušnit a bezezměny,při dalšim odvzdušňování mi začlo foukat pod o kroužkem na hadici u posilovače,dal jsem teda o kroužek(zkusil jsem jich více) i celejch těch blbců co na tom hadice je a pořád fouká,fouká to jen při nastartovanym motoru a ráznějšim sešlápnutí,brzdy jdou tak jako že je to nejdřív až u podlahy a po našlapání 3x to teprve začne tvrdnout,ale zase mizí brzdnej efekt+to fičí,potřebuju to mít na zimu v cajku tam je pak znát vše co je špatně a dost teď jezdím a nemám čas laborovat,máte nějaký rady? už mě to se*e tak že nemám chuť kolem toho ani chodit natož se snažit

díky