ja mam jeste jednu sadu nerez pistku na favorita/feldu... nechal jsem si udelat 4 sady, abych to mel levnejsi :) je na to potreba hodne materiali oproti 4P, ale zas jsou na auto jen dva :)
skoda-virt.cz/cz/.../1503
85-nerezove-pistky-favorit
-felicia?refresh kdyby nekdo potřeboval...
-> Power of Bass: mohu Ti je nechat udelat, ale jestli budes chtit jen jednu sadu, tak pocitej za pistek tak neco lehce pod 200kc
ja co jde u aut uz nahrazuji nerezem a je pokoj... veskere srouby ve svetlech mam nerez vcetne regulace sklonu svetel a veskerej spojovak, kterej neni pevnostni taky... matice jine nez nerez už nedavam
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Orezlý pístky u 4pístků
prohledat
20 příspěvků (zobrazeno 1 až 20) od 08.09.2011 do 09.09.2011, založil/a Matysek007
hm a na stovku nerez dělá někdo? a zakolik .. tam mi jich aspon stačí 4 ne 8 :)
->To ALL: nj já si neuvědomil že Euro už nějakej pátek nestojí 35,- Kč :-D
-> Honza5: Spíš proč sem to nevěděl dřív než sem je koupil od davese po 150 

Honza5 08.09.11 22:10:26 napsal:
→ stepan: A proč já je prodávám za 125 kus nerezovej
5,3 eur je približne 150 Sk a 150 Sk je približne 125 Kč
Obyčajný piestik sa u nás predáva bežne aj po 180-200 Sk v prepočte, ak ich vôbec ešte niekde majú....
→ stepan: A proč já je prodávám za 125 kus nerezovej

-> stepan: A proč já je prodávám za 125 kus nerezovej 

Skusim nejdriv to co mi poradil Jarda. Popripade hold koupim novy
-> Mr.Lumpy: Normální cena, daves je má za 150, obyčejný mi v autodílech nabízeli za 170.
-> Mr.Lumpy: Ale nerezový ne
-> minno: 5,3E za jeden pístek? 

-> Matysek007: kúp rovno nerezové, cena 5,3 euro za kus. Pod prachovky daj mazivo a brzdy budeš mať bezproblémové a vydrží to.
www.mototechna.net/bazar. html
www.mototechna.net/bazar. html
-> Matysek007: vetsinou to netece, pokud to nemas extrem, ale budou ti zarezavat a nebudou chodit, tak jak maji a vsechny stejne... ja mam na LUXe pripraveny nerezove a na zluteho rapida jsem vybral nejlepsi ze trech sad a nechal jsem je nazinkovat a potom jsem je vzal 600 smirkem pod vodou, zinek zusal jen ve vyrezlych dubkach. Pod prachovky jsem dal na zkousku grafitku, tak uvidim, co to bude delat.
-> Matysek007 08.09.11 17:35:38:
já ho kupoval tuším do 100,- jeden

kde?
-> Matysek007: no tak nerob repas ale kup si nove brzdice 

-> Matysek007: ked je to moc tak ich kup postupne
Samozřejmě bych je dal ale při ceně 150Kč/ks 

-> darklord: Tak tak
tak ked repas tak nove piesty nie?
Zdravim , dal jsem se do repase 4Pístových brzdičů , když jsem se pustil do vyndavání pístků a následně je vyndal , zjistil jsem že pístky jsou orezlé ( u drážky pro prachovku ) . Ptám se tedy jestli když orezlé místa vemu smirkem jestli brzdiče budou fungovat nebo jestli buchou "chcát " . Díky za rady