skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Chlazené kotouče Š 130
-> Karel. 01.09.11 12:19:16: Bububu, abys to zas nezamknul... K tématu jsem. Poradil jsem kde to je ve 100% velikosti a ne nějaké nafocené pochybným foťákem s blbě vyváženou bílou a špatným zaostřením. Ale koukám, že holt někomu to "stačí"
BTW k tématu už není co dodat, origo kotouče dělá jen Petr Kašpar, na toho tady odkaz je + tu máš i další alternativy...

BTW k tématu už není co dodat, origo kotouče dělá jen Petr Kašpar, na toho tady odkaz je + tu máš i další alternativy...
-> jok3r: děkuju

-> Karel.: mas to tam 

-> jok3r: super díky, ale můžeš mi to prosím poslat na email co mám v ID? děkuju

-> havlik 01.09.11 12:01:26: to by se pak dalo udelat jako to mam na facku
kombinace kotouce z clia a brzdice z mondea 

-> havlik: to už jsem viděl, ale jak říkám nechci jít cestou jiných třmenů
chci zachovat 4písty, což stejně pro mě asi bude jediná varianta a to ty z motorsportu
Nemá třeba někdo nějaký navíc

Nemá třeba někdo nějaký navíc

-> Karel.: a co takhle skoda-virt.cz/cz/.../4769
-marcius-rapid-130?gotopos
t=2... to mi prijde docela na pohodu
-> jok3r: výkres máš? Super, pozjišťuju a kdyžtak dám vědět
-> havlik: díky mrknu, ale 600 je teda taky dost, uvidíme kolik výjde výroba
-> Jirik_Tuňák: jojo už jsem taky četl, navíc bych kotouče mohl mít za nákupku, ale většina dává i jiný brzdiče a to se mi nechce

-> havlik: díky mrknu, ale 600 je teda taky dost, uvidíme kolik výjde výroba
-> Jirik_Tuňák: jojo už jsem taky četl, navíc bych kotouče mohl mít za nákupku, ale většina dává i jiný brzdiče a to se mi nechce

Ještě se tady řešil kotouč z jiného vozu s podložkou mezi kotouč a náboj.
Za kotouče z jinýho auta dáš tak půlku, protože je to masovka.
Za kotouče z jinýho auta dáš tak půlku, protože je to masovka.
rozsirovaci sady prodava nekdo na skodateamu typuju na toho co dela ty stabilizatory a chce za to asi 600 ale jsou to jen vlozky do brzdicu zbytek si najdi sam
-> Karel.: nech vyrobit, vykres kdyztak mam

-> VeTeV: díky, ale pořád 4tis
a nemáte někdo tu rozšiřovací sadu? Nebo kde levně sehnat?protože 2500 je dobrej nesmysl

chci se zeptat jaký tam dát? Co jsem našel tak tyhle shop.tym-motorsport.cz/cz
/.../Brzdove-kotouce-Ferod
o-Skoda-130-Rapid, ale ta cena teda nic moc
Je mi jasný,že zadarmo nebudou, ale čekal jsem něco kolem 3tis, nebo lítám v oblacích?
Samo k tomu ještě rozšiřovací sadu, nebo neprodáváte někdo? Kdyžtak bych přesunul do inzerce děkuji