skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Chlazené kotouče Š 130
-> vhml: ok, díky moc

m8rinek 13.11.11 21:57:31 napsal:
→ Karel.: zadek je klasika LA, nastuduj si
dokumentaci…S tím bych si tady zrovna nezahrával...
-> Karel. 13.11.11 21:58:02: Jak zde zaznělo viz. L/A ke stažení z netu
→ Karel.: zadek je klasika LA, nastuduj si
dokumentaci…S tím bych si tady zrovna nezahrával...

-> Karel. 13.11.11 21:58:02: Jak zde zaznělo viz. L/A ke stažení z netu

-> Karel.: jest tak
-> vhml: díky, takže bude stačit vepředu upravit náboj a vzadu udělat držák pro čtyrpíst je to tak?
-> Karel.: zadek je klasika LA, nastuduj si dokumentaci...
-> Karel.: prevlecenej pres naboj a drzi ho pak kolo. Pripadne zajistovaci sroubek
-> vhml: prostě mě zajímá uchycení zadních kotoučů, mylím, že otázka je jasná, zajímá mě jak tam kootouč drží?držák na brzdíč se musí vyrobit, ale jde mi o kotouč
-> Karel.: co na to chces rict? drzak je potreba vyrobit.
motorsportshop.cz/categor
y/.../4.html
chci se zeptat jak je to s těmahle kotoučema, pro předek je potřeba úprava náboje,to je jasný, ale co zadek? jak je s držákama? máte je někdo?
chci se zeptat jak je to s těmahle kotoučema, pro předek je potřeba úprava náboje,to je jasný, ale co zadek? jak je s držákama? máte je někdo?
-> Jan Kubíček: nesedí, už jsem jim psal mejl že maj chybu f katalogu, ale kotouč od nich mám na autě, věř mi
výška je tuším 55mm...+-

-> m8rinek: já je ořezal a zabrousil, žádnej problém 

-> Marcius: není zač, smůla, že nebyla nabídka na levnější už tehdy... já umim pouze tyhle, kratší mi neobjednali...
trochu natom odkazu na kotouče nesedí ta výška kotouče
-> m8rinek: o jo, máš recht, ještě že na výkres jsem to udělal dobře
a jinak mockrát dík za ty šrouby ...

-> havlik: to není tak uplně pravda, pokud bude kotouč slabší (20mm) mohl by správně rozšířený 4p vyjít až pod hranu náboje, ale ruku do ohně za to nedám :))).
-> Marcius: tak tak, jen díry budou pootočeny o 45°, ale to je detail. 12,5mm kotouče jsem tušim dělal za 2000Kč včetně šroubů...
-> Marcius: tak tak, jen díry budou pootočeny o 45°, ale to je detail. 12,5mm kotouče jsem tušim dělal za 2000Kč včetně šroubů...
-> Dušan: náboj se musi upravit vzdy pri pouziti rozsirovaci sady protoze se tam jinak nevejde brzdic.
-> Marcius: naboj se upravit nemusi ?
takže já mám na autě opláckej kotouč brembo 09.5619.10 a na autodíly haspa ho měli za 822,- kus... šíře 20mm
katalog.haspa.cz/index.ph p?main_page=...
jediné úpravy zvětšení středové díry na 80 a převrtání uchycovacích děr o 90° k původním (na kružnici 98mm díry 4x 10,2) ... můžeš na to použít i rozšířené 4písty, dělá se to tady už dlouho... budeš potřebovat spešl imbusy, teď je nabízí Antony v inzerci za 30,- kus, jsou P&P ...
skoda-virt.cz/cz/.../1516 97-srouby-5
katalog.haspa.cz/index.ph p?main_page=...
jediné úpravy zvětšení středové díry na 80 a převrtání uchycovacích děr o 90° k původním (na kružnici 98mm díry 4x 10,2) ... můžeš na to použít i rozšířené 4písty, dělá se to tady už dlouho... budeš potřebovat spešl imbusy, teď je nabízí Antony v inzerci za 30,- kus, jsou P&P ...
skoda-virt.cz/cz/.../1516 97-srouby-5
cena cca 350,- plus jsem ještě nezjištoval cenu těsnicich kroužku
-> Jan Kubíček: jaká bude cana? díky
.... k ty rozšiřovací sadě na třmeny, jestli nepospicháš tak budu mit k odběru 

-> Tuner#2: prispevky castecne k veci jsem ponechal. Kazdopadne urcite se podle toho zarid :)
"Díky" za smazaní pane admine, hlavně že tu rejpavé keci od VeTeVe typu 5 polička necháš... Utvrdilo mě to v jedné věci a zařídím se podle toho.
-> havlik: psssst - mas to mit v 5 policce...
-> Pilot 105: sem si rikal ze ty bys mohl vedet, ale presne to sem si myslel, ze upravy a srani vyjdou na stejno jak hotovy vyrobek
-> Pilot 105: sem si rikal ze ty bys mohl vedet, ale presne to sem si myslel, ze upravy a srani vyjdou na stejno jak hotovy vyrobek
-> VeTeV: ranec to je no, jsem čekal kolem 3tis, ale uvidíme. Mrknu na ty kotouče co mi poslal Pilot a dle ceny se rozhodnu
-> Nwkt: nic zkliďnovat nebudu
-> MATTESS: a co kdyby byl rok 2030? Tak mě necháš zastřelit bo co? Hold nemám projetý učebnice o škodovkách a to je zločin? Nemám na to čas si sednout na zadek a študovat, všechno co jsem se naučil jsem řešil za pochodu, nepotřeboval jsem to, tak proč to řešit? Ale pán je Tunerův zachránce tak aby nebyl pozadu že?
-> Pilot 105: děkuju, podívám se na to, v elitu taky jsou ty známosti, uvidíme za kolik je dokážu sehnat a podle toho se rozhodnu, ale díky

-> MATTESS: a co kdyby byl rok 2030? Tak mě necháš zastřelit bo co? Hold nemám projetý učebnice o škodovkách a to je zločin? Nemám na to čas si sednout na zadek a študovat, všechno co jsem se naučil jsem řešil za pochodu, nepotřeboval jsem to, tak proč to řešit? Ale pán je Tunerův zachránce tak aby nebyl pozadu že?

-> Pilot 105: děkuju, podívám se na to, v elitu taky jsou ty známosti, uvidíme za kolik je dokážu sehnat a podle toho se rozhodnu, ale díky

osobne bych se teda taky zeptal tady 

20 mm
www.automedik.cz/automobi ly-nahradni-dily-brzdy-rek ord-e-kombik-61_-66_-67_:2 400:17756.html?sk=2&p. ..
22 mm
www.automedik.cz/automobi ly-nahradni-dily-brzdy-rek ord-e-kombik-61_-66_-67_:2 400:17765.html?sk=2&p. ..
+ průměrný soustružník za 500,- upraví + musíš koupit imbus šrouby
Ale pokud nemáš známosti v Elitu (jde se dostat i na 1000,-/ks), tak bych koupil kotouče od Kašparů, nemusíš nic upravovat a ve výsledku to vyjde cenově nastejno.;)
www.automedik.cz/automobi ly-nahradni-dily-brzdy-rek ord-e-kombik-61_-66_-67_:2 400:17756.html?sk=2&p. ..
22 mm
www.automedik.cz/automobi ly-nahradni-dily-brzdy-rek ord-e-kombik-61_-66_-67_:2 400:17765.html?sk=2&p. ..
+ průměrný soustružník za 500,- upraví + musíš koupit imbus šrouby
Ale pokud nemáš známosti v Elitu (jde se dostat i na 1000,-/ks), tak bych koupil kotouče od Kašparů, nemusíš nic upravovat a ve výsledku to vyjde cenově nastejno.;)
-> Jirik_Tuňák: v roce 2011 shánět výkres na rozšiřovací podložky...... Se taky divím u takového člena komunity