-> tomvm: misky dorazov na ramenach si nachal seriove ? asi by to tam chcelo navarit rovnu platnu alebo si prisrobuj pod naraznik fotka a nakameruj si ot pri jazde a uvidis co ti tam bucha napriklad mne to na dorazy nechodi
Já mám 210. Ale dal jsem rovné spodní misky dorazů + jsem zkrátil o kousek gumu dorazu. Mám tak asi 3cm na propružení. Stabík jsem nepodkládal a tloukl. Byl to takový... jakoby "pérovitý" zvuk.
Matthesi, co s tím máš za zkušenosti ? vyklop to Vždyž je tu dost lidí, co má ve předu 220tky pružiny, ale i tak, zkontroluju jestli mi něco nemlátí do kastle, stabík nebo ramena
-> tomvm: tvrdé pružiny a mäkká karoséria tak je podľa mňa logické že cítiš tú tvrdosť....Či to chodí na dorazy si zistíš sám podľa toho či sú tie dorazové misky odreté od tých dorazových gúm alebo nie,
Čau kluci, právě sem dodělal přední nápravu, všechny silentboky, gumy a čepy jsou nové, excentry zůstaly původní - nejevili známky vůle (neshnal jsem) a vložky,v čem se točí svislák taky původní, jinak vše, dal jsem pružiny 220mm a k nim tlumiče FENOX původně montované na LADU. Poté co jsem namontoval nápravu do auta, zkusil jsem ze zvědavosti jestli opravdu nikde žádná vůle není a jestli je to vše v pořádku, vše ok. Při posazení na kola a puštění auta na silnici vše v pořádku, ale strašně tvrdej předek, zjistil jsem že sedí na spodních dorazech. Zkrátil jsem dorazy, ale když se auto zhoupne nebo přejedu velký hrb tak tak slyším buchnutí (né moc výrazný, ale je tam). Nenapadá vás něco, nebo opravdu jde přes hrby na dorazy ?