skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
poloos Ko?
prohledat
19 příspěvků (zobrazeno 1 až 19) od 23.07.2011 do 07.09.2011, založil/a DJFrndzalica
-> James1991: Nebo pilník na závity.. u Wurtha za nějaký pětikilo..
-> James1991: Bud to projed zavitovim ockem a nebo malej pilnicek... Tohle jsou bezny zavady zavitu, kdyz do tho necim nechtene klepnes nebo tak... Matku na to nedavej, znicil bys ji a pak dorakvil i ten zavit (to se mi stalo nekolikrat)...
-> James1991: No napsal bych tě protočit očkem, ale to asi mít nebudeš.. Takže spíš opravdu sežeň nějakej pilníček a trošku to porovnej. Nebo i šábrem by to šlo. Ale matkou bych to neřešil.. Aby jsis ten závit nezničil víc jak v matce tak tady..
-> minno:
Bojim se že tak drobnej pilník nemám, ale mrknu se. Nešlo by ten závit obnovit maticí na náboj?
Bojim se že tak drobnej pilník nemám, ale mrknu se. Nešlo by ten závit obnovit maticí na náboj?
-> James1991: oprav ten koniec závitu napríklad malým pilničkom tak, aby šla matica na to ľahko nakrútiť a nezničil sa závit matice a hotovo, nie je čo riešiť.
Co říkáte na tuhle vadu závitu poloosy u Favorita? Neni to nebezpečný na to našroubovat matici náboje?
-> DJFrndzalica: skús a potom rieš.
-> DJFrndzalica: nie
-> minno: a ak mi bude búchať toto tak to by mali byť kamene nie ?
-> DJFrndzalica: to je to najdôležitejšie, čo si mal skúsiť ako prvé, na 90% ti bude búchať toto.
-> minno: to som neskušal, zajtra skúsim a dám vedieť
-> DJFrndzalica: suri myslel od seba k sebe.
-> suri: hore dole je to bez vole
-> haso: bubon bol dotiahnuty na 250 Nm
-> haso: bubon bol dotiahnuty na 250 Nm
-> DJFrndzalica: bubon bol dostatocne dotiahnuty?
-> DJFrndzalica: poloos nelieta v ložisku hore dole? kamene skús akú majú vôľu pri pootočení poloosy , inak hľadaj je tu toho plno o axiálnej vôli hlavne
-> suri: bubon je tiez ok, žeby kamene ?
-> DJFrndzalica: jamka je v poriadku , závadu hľadaj inde