Thv Vap, konzervace

prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 06.06.2011 do 06.06.2011, založil/a COL
řadit dle data
15:27:09
06.06.2011
suri
-> COL: rozobrať umyť liehom dočista a namazať nejakou breox fluid vodičkou alebo niečím podobným , osobne kľudne aj pastou na vodiace čepy plavajucich brzd- biela čo neškodí gume , mazal som aj brzdovkou ale nemám dobré skúsenosti , zvykol sa piestik sekať potom
10:25:30
06.06.2011
peti
-> COL: valec od VAP mam uz druhy rok a bez problemov, ale urcite pred montazou rozobrat umyt liehom, skontrolovat ci je vsteko spravne , namazat brzdovkou a zlozit
06:55:55
06.06.2011
palinator
-> COL:

Taky mám tenhle válec, údajně je to kvalita shodná s Fragokovem, VAP se snad od Fragokovu nějak vyčlenil nebo co. Taky jsem válec ještě nepoužil, ale rozeberu ho, vymyju všechno pořádně lihem, zkontroluju dle schématu správnost montáže, namažu činné plochy brzdovkou a složím.
01:49:58
06.06.2011
COL
Mam THV vyrobce VAP Industry Presov - tj. vyrobeno na Slovensku. Jake jsou s tim zkusenosti? Zatim jsem mel jen Fragokovy nebo prvovyrobu...

Je to pomerne brutalne nakozervovano - z vyroby, je to plne cehosi. Na brzdovku to nevypada, spis jako nejaky hydraulicky olej. Otazka je, v cem to vymyt, abych to odstranil a neznicil hned gumicky. Michat se mi to z brzdovkou nechce.
Extreme Tyres