skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
brzdy
08:13:23
04.05.2011
04.05.2011

kovinko
-> Eidy: no auto som ani neodvzdusnoval lebo ked som tak ksusobne chcel odvzdusnit jedno koleso tak po naslapani a podrzani som povolil odvzdusnovak tak ziadna kvapalina nnetiekla ani vzduch nic. Ano 4p sú vrtane vnutrajškom. a ako zistim ci mi funguju samostavy ale tak hadam ano aj ked tam som sa este nedostal
21:47:58
03.05.2011
03.05.2011

Eidy
Připadá mi to jako problém HBV, ale jestli jsi zkoušel i jiný a pořád stejnej problém tak nevím. Co samostavy na zadku? Fungujou? 4p máš vrtaný vnitřkem? Máš už odvzdušněné celé auto?
20:06:43
03.05.2011
03.05.2011

kovinko
Ahoj mám dosť veľký problém. Dnes som konečne doskladal komplet celé brzdy škoda 100(hadičky, trubky, kocky predné strmene mám 4p ale upravené len na 1 okruh t.j. 1 hadica, prasiatka proste všetky diely nové). Mám tam posilovač 120 hádam nastavený (valček ide nasadiť lahko na trň posilovača bez odporu). Dnes som sa teda ohodlal že idem odvzdušnovať ale nedopadlo to dobre. Bolo mi povedané že najprv sa musí odvzdušniť HBV a až potom kolesá. Tak som začal odvzušnovať HBV prvý krát pedál trochu stvrdol, druhý ešet viac a potom prišla tragédia. Do nádobky mi začala natekať od HBV taká emulzia. Skúšal som však odvzdušnovat daľej ale zrazu pedál zmäkol pri šliapaní vysaje HBV všetku kvapalinu do seba a ked pedál uvoľním vráti sa nazad do nádobky. Ked vytočím holendre na HBV tak kvapalina po zošlianutí von nestrieka ale iba vyteká (urobilo mi to pri dvoch HBV). čo s tým všetky spoje som kontroloval všetko napevno dotiahnué pod autom sa kaluže nerobia.