skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Hřebenové řízení
Tak to se hlásím i já, snad to nepromeškám...
-> aceboss: Zatím pomalu, člověk co se specializuje na výrobu fréz je po nemoci a dodělává resty...
-> TooM-As: řízením na favorita se zabývat nebudu...
-> TooM-As: řízením na favorita se zabývat nebudu...
dokázal bys to řízení vyrobit i na favorita ?
-> m8rinek: Taky budu sledovat jak se bude dařit s výrobou....

Já o strmém řízení taky přemejšlim a nevim kde ho nejlevnějc sehnat.

-> Tazi: -> Gryzly: až bude hotovo, tak se to určitě dozvíte... Cenově snad lépe než to prodával Saky...
-> m8rinek: inzerci nečtu
-> m8rinek: Ha tak to je super, jo ale já mám strašnou smůlu. Jak to dáš do inzerce, tak je mi uplně jasný že to propásnu..... Kdy zhruba máš naplánovanou výrobu.? A copak by jsi za něj chtěl....?
-> Tazi: až bude hotové bude v inzerci...
-> m8rinek: počkat počkat, ty svedeš vyrobit strmé řízení.?
-> Tazi: lízo na 120 vyrábět nebudu...
-> m8rinek: Jo už dva roky čekám že někde potkám lízo na 105ku a ono prd....
-> Tazi: kdo si počká, ten se dočká...
Hoj, dá se někde splašit levnější ostré řízení než na Týmu motorsport.? Dík za info...
-> James1991: andrt pise 150 ml prevodoveho oleja, ja som zmiesal prevodak a vazelinu a dal tych +-150ml

-> James1991: jestli se nepletu tak bohuzel neni stanoveno mnozstvi - to bylo jen u facek kdyz tam byl ciste prevodovy olej.
Dobře, přiměřeně
Asi udělám to samý co Pavel.P nebo to rozmíchám s nějakym převodovym olejem...

Dával jsem samotnou dvounulku, zážitek z jejího natahování z kelímku si vždycky vychutnávám.

já do dvoudeckovýho kelímku rozmíchal půl na půl A00 s převodovym PP90 a pak to tam jednou stranou nalil, zapáskoval a parkrát protahal a nechal protéct a myslim že to bude lepší než samotnej olej nebo samotná vazelína..
-> James1991: primerene hlavne to nacpi na hreben.
Jinak ještě dotaz: jaké množství tam má být netušíte?
-> palinator:
Ok, prdnu tam kdyžtak tu A00
Ok, prdnu tam kdyžtak tu A00
-> James1991:
Co vim tak se dává A00 případně se to pančne s PP90.
Co vim tak se dává A00 případně se to pančne s PP90.
Ptal sem se jen orientačně v autodílech kolik by chtěli za tuk do skříně řízení na Favorita(do manžet apod.). Řekli mi že se tam žádnej tuk nedává, že to může bejt namazaný jakoukoliv vazelínou, je tomu tak nebo ne? Zdá se mi to divný aby to tam bylo suchý..
-> Tuxik: super dík ve středu jdu na to.....
-> Tazi: presne tak, na tyci c. 2 je nasroubovanej dil c. 11, jak psal minno - odklepnes ten jazycek, vysroubujes. staci to udelat na jedne strane, tyc se pak z hrebenu da vyndat.
-> minno: takže jsem pochopil správně, že je tam závit?
-> Tazi: Veľmi jednoducho. Odklepneš zaklepaný jazýček. Nakrútiš na tú redukciu 2 matice č. 12, zakontruješ ich a kľúčom redukciu povolíš a vykrútiš....