hucaanie prevodovky

prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 09.01.2011 do 09.01.2011, založil/a Speeder15
řadit dle data
21:38:32
09.01.2011
TAZ1500
jde to udelat i v bojovych podminkach sice to neni 100% ale jde to ale musi se to nekolikrat rozebirat ja osobne to delam tak že prevodovku uplne rozeberu složim ji jen s diferakem a pak tam pridavam podložky podle toho aby nemel vuli a zaroven slo lehce otačet pak si počet podložek nekam položim a delam horni hridel prevodovky podobnym systemem složim to jen s hrideli a skousim aby tam nebyla vule a slo otačet pak si ji začnu skladat komplet dohromady spodni hridel se vypodložuje tak aby byly zuby ve stalim prevodu presne zaroven a pak u diferaku vezmu ty podložky a vselijak s nim soupu aby to bylo na predepsanou vuli bud aby tim projel list papiru a nestrih se nebo pokud mas meřící tičinky to je presnejsi ale malo kdo je má je s tim dost prace a né vzdycky se zadaří když už to jezdi rozladeny dýl tak muže bejt taliřovy kolo s pastorkem vydreny pastorek vezsinou napraskanej a pak už to hučí pořad ale prej sou dneska ruzny prisady do prevodovek kery odstranujou hučení ja tomu sice neveřim a zatim to nikdo z myho okoli nepoužil tak nevím
15:50:17
09.01.2011
Speeder15
no ved o to ide...ja neviem vymedzit tak presne tu vôlu pomocou podloziek...8
15:45:57
09.01.2011
Matthes, záškodník z TechWebu
No to je hezky teda... To bude asi SP v prdeli. Vuli musis bud udelat na pocit a nebo to merit pri skladani prevodovky a ne tam jak trubka vracet stary podlozky.
15:43:59
09.01.2011
Speeder15
zdravim,ked som kupil moj mokry 5q tak nejakda dobra duca(predavajuci) pomiesala vymedzovacie podlozky,prevodovka sa repasovala,vymenili sa nejake loziska, plus to co bolo treba...ale nepodarilo sa nam spravne vymedzit volu diferaku...a teraz to dost hucí,zvlast na 5ke...nikto v mojom okolí to nevie nadstavit,je to vobec este mozne ?8
Extreme Tyres