skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zábeh novej prevodovky
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Na virte sa radšej nič nepýtať, lebo si hneď za debila… :/ Mať olejničku z vrakáča za 5 korún tak mi je to u prdele ako aj vám.....
Zastavil:minno
14:13:15
29.08.2010
29.08.2010

darklord
-> minno: ved uz neblbni clovece. zaloz do auta, namontuj, nalej olej a jazdi. Ona ta prevodovka bud vydrzi alebo sa rozsype nezavisle na tom ako ju 'zabehnes', po par kilometroch uz bude smoklit a za rok to bude zase jedna obycajna spinava prevodovka zo skodovky. moc to hrotis
14:10:38
29.08.2010
29.08.2010

suri
-> minno: to je akože sranda?
jazdi normálne , studené to neobháňaj , olej vymeň po 2000km a potom už normálne po 40tkm alebo koľko sa to mení
jazdi normálne , studené to neobháňaj , olej vymeň po 2000km a potom už normálne po 40tkm alebo koľko sa to mení
14:05:13
29.08.2010
29.08.2010

minno
Brý deň. Chcem sa spýtať tých, čo s tým majú skúsenosti, ako postupovať pri zábehu fungl novej prevodovky? Je mi jasné, že prvé metre a kilometre veľmi opatrne, kedže pôjde ešte veľa vecí skoro na sucho, tak veľká opatrnosť kým sa to všetko riadne premaže. Ale čo potom ďalej? Môžem normálne hneď jazdiť aj na vyšších otáčkach, alebo ako dlho k jazdeniu a radeniu pristupovať opatrne? A čo prvá olejová náplň? Po koľkých km ju vymeniť?
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Na virte sa radšej nič nepýtať, lebo si hneď za debila… :/ Mať olejničku z vrakáča za 5 korún tak mi je to u prdele ako aj vám.....
Zastavil:minno