Motor Favorit

prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 25.08.2010 do 25.08.2010, založil/a MMadman
řadit dle data
22:35:04
25.08.2010
MMadman
Kuladmin: je to na Favoritu.. kdyz jsem motor delil tak jsem ho mel ve stojanu pro tyto motory urceny nebyl to sice origo ale delany podle originalu a delili jsme to dva tak ze jeden drzel prevodovku a druhy povoloval srouby a pri nasazovani byl motor taky na stojanu a delali jsme to dva takze si myslim ze tycka ohla neni ale zkusim se podivat .. jak byl motor rozpuleny a prevodovka lezela tak byla polozena tak ze se tycka nemohla ohnout si teda myslim ze timto to nebude ..
19:36:30
25.08.2010
Nwkt
Nenechal si tam 4q táhlo?
19:34:36
25.08.2010
Kuladmin
A v jakem to je aute?

Pokud motor + prevodovka vzadu jak si mel podlozenou prevodovku? nemel si ji moc nizko podlozenou nebo nedej boze na hydraulickem zvedaku ? neohnul jsi radici tycku do prevodovky?

A dej sem to tema jen jednou! Dvakrat odpovidat nebudu.3
upraveno 2x, naposled 25.08.2010 19:36:15
16:03:34
25.08.2010
MMadman
zdravim pred par dny jsem tady psal o tom jak nasadit spojku .. spojku jsem tam dal .. sla tam dat pouze jednim zpusobem ale jak jsem motor nasadil do auta a pridelal poloosy a radici paku tak nejde zaradit rychlost .. kdyz pohnu s autem tak v motoru strasne krupe jak kdyby rychlost nebyla poradne zaradena .. chtel bych se vas zeptat jestli nekdo nevite cim to je .. jestli je v prevodovce spatne zarazeny kvalt .. proste s pakou nejde ani pohnout .. kdyz hybu s aute tak v prevodovce skube kdyz vymacknu spojku tak to prestane takze spojka je dana dobre ale nechapu proc tam nemuzu vubec zaradit .. predtim nez jsem motor s prevodovkou koupil tak slo radit normalne .. prosim poradte mi nekdo ?!
Extreme Tyres