Problém s prevodovkou

prohledat
3 příspěvků (zobrazeno 1 až 3) od 16.07.2010 do 16.07.2010, založil/a Pedro boy
řadit dle data
22:27:02
16.07.2010
Pedro boy
no aj ja sa toho bojím, a zistil som že aj slzí tá prevodovka , takže zase komplet rozobrať , čo sa mi moc nechce.Radšej tam dám druhý aby aspoň auto mohlo jazdiť
22:10:28
16.07.2010
Kuladmin
ti nezbude nic jineho nez min sundat viko prevodovky a uvidis vic - jo kdyz clovek blbne ...
21:54:13
16.07.2010
Pedro boy
Mám 120Mko s 5 stupňovou vlečkou.Doteraz som auto skladal no dneska nastal čas na testy.Skúšal som všetko možné : ako sa to šmíka , ako brzdí , ako zríchluje a proste to čo sa má skontrolovať.Po ríchlejšom rozjazde som tam na ríchlo nevedel dať 2ku , to sa mi stalo dva krát , ale pri bežnom radení to pekne bralo.Posledné zríchlenie : dal som 1notku , zahrabal ,asi tak po 10tich metroch som chcel dvojku no dvojku nebral , a potom už vobez nič , zostal som s autom na ceste na neutráli a bez ríchlošti.Ani za nič som tam nevedel dať žiadnu ríchlosť.Tak som skúšal povoliť radenie , či neni tam problém no ale tam nič nebolo , skontroloval som tiahlo až ku koniec- spoj s prevodovkou.No ale tam som zistil že rukou zatlačím aj pootočím tyčku radenia v prevodovke.Mohlo mi to nejakím sposobom vyškočiť v prevodovke? Alebo čo to može byť.Poprosím nejaké rady
Extreme Tyres