-> Jirik_Tuňák: Je to bída co se za rok oskáká gum. Teď jsem musel měnit dokonce i jednu na spotřebáku. PZ Bibendumlína Saver I. kupodivu po nějakých pouhých 70 000 km měla takové plošky, že simulovala zvukově odepsaná ložiska na všech kolech. Přitom LZ OK, ale takové Saver II. které jsem měl na předku sotva 20 000, jsem zároveň ihned poslal do rotační pece taky. Nejhorší pneu, které jsem kdy v jakémkoliv rozměru, na jakémkoliv voze a jeho třídě jezdil. Pláště neskutečné, nebezpečné při sebemenším dešti, mizerné za sucha - zato zábavné, a akusticky vyladěné, když byla nálada. Dle šarže výroba Rusko 2009. Na moje doporučení z lokal pneuservisu staženo z prodeje.
Nahradil jsem (po zkušenosti 2 sad Pirelli Snowcontrol) za Pirelli P7 a spokojenost velká, jen je to nuda.
Přemíšlím co na zimu na OII, již vloni byly 4 roky straré Micheliny s 80% vzorkem (málo jeté auto) na ho*no i na neudržované ulici před domem. Se sjetými Snowcontroly jsem s Kyjem odjel vždy, Octa jen při brutus zacházení, nebo po vycuknutí Kyjem.