skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
rychla otazka šteft
Dobre tak dakujeeem za pomoc 

-> Citr0nik: treba sa ist opytat a ked nemaju dat si objednat
moze byt toto ?? je to nedaleko a predavaju tam vsetko na skodovky .. je to maly objekt tak neviem ci stefty budu mat .. www.firmyzilina.sk/firm/h
reus.php .. :)

No ja vobec neviem ci co a je to mototechna a ci v Žiline nieco take je?

-> Citr0nik: ked to budes kupovat v motoechne na dane auto tak budu rovnake
ale aby sedeli dlzky zavitov .. ? 

-> Citr0nik: tak ked su von tak si ich odmeraj a budeš vediet aké kupit nie ?
praveze uz su vonku ..
vsetky .. z hlavy isli tie vyfukove tazko ale nakoniec az na jeden su vonku jeden praskol tak odvrtam .. ale ostatne sli bez namahy von .. len su v dezolatnom stave .. niekto nepoznal momentak .. tak preto vymena .. :

-> Citr0nik: vy°er sa na to, aj tak ti polovica z nich nepojde vysrobovat
3 prirucky od roznych vyrobcov a v ziadnej nic .. potreboval by som este stefty na vodnu pumpu, drziak silent-bloku a stefty pre vyko rozvodov ...

-> Citr0nik: mozno v dielenskej prirucke pre favo
no drzia toho vyka je M6x ?? no a este stefty na vodnu pumpu a drziak silen bloku .. nevies kde by som to nasiel ? nejaka prirucka ? kde su napisane alebo nieco ? vopred dakujem :) 

-> Citr0nik: na bloku je dost steftov
stefty bocneho krytu je M6x?
je nejaky rozdiel medzi steftamy ? lebo kazdy druhy bol medenej farby …?ano je lebo na vyfuku sa zapecu preto sa davaju medene
stefty bocneho krytu je M6x?
je nejaky rozdiel medzi steftamy ? lebo kazdy druhy bol medenej farby …?ano je lebo na vyfuku sa zapecu preto sa davaju medene
dakujem za rychlu odpoved .. a este nejake dalsie ktore sa vyskituju na tom motore ? a este poprosim stefty bocneho kritu (vyko ventilov) tam su 4stefty ..
je nejaky rozdiel medzi steftamy ? lebo kazdy druhy bol medenej farby ...

-> Citr0nik: M8x27 sacie M8×25 medenne vyfukove
na hlavu
na hlavu
ma niekto popis steftov (zavrt. srobov) motora favorit ? .. velkosti .. a kde to kupit ? na nete ? tak aby som objednal vsetky z jedneho shopu.. :)
Díky moc
-> jerrom: min. sa lisia vo velkosti klobucika (toho co drzi steft za bubnom) a dlzke tej casti bez zavitu, kdesi mam tie iste obrazky v PC :)
-> Ratoo: kolipa je asi na stovce radlovanejch steftu?
-> Radar: nekde na to byl vykres. Možná na 110r.cz
-> Radar: nekde na to byl vykres. Možná na 110r.cz
jakyho steftu a kam je ten steft?
Jake je radlovaní šteftu na stovku? Myslím průměr