skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
štefty
Stefty Tym- motorsport 95mm kolem 90 Kč výroba je asi Duma kdyz jim toho tolik dodává. Honza mi je tam i nalisoval takže spokojenost jako vždy.
-> myschaak AZNP K.Hora: To bych netvrdil bohužel...
-> colin: vyskytl se jiný výrobce, zakup u něj, já mám problém s finální operací...
-> colin: vyskytl se jiný výrobce, zakup u něj, já mám problém s finální operací...
-> colin: tj dřív než Saky

co je v blízké době
:o° skoda110r.eu/140rr/leden1
220002.jpg
V blízké budoucnosti bych měl mít v rukou serii šteftů, materiál, provedení stejné jako u DUMY (i trhací zkouška platí). Takže kdo má závazný zájem, do SZ, či na email.
Cena lepší, 100Kč/ks
V blízké budoucnosti bych měl mít v rukou serii šteftů, materiál, provedení stejné jako u DUMY (i trhací zkouška platí). Takže kdo má závazný zájem, do SZ, či na email.
Cena lepší, 100Kč/ks
Kdyby náhodou,tak tu je taky dělá : www.kovotesarek.cz/produk
ty
-> Toušík: Ano maji zavit az skoro k radlovani a delka tusim je 80, ale to zmerim az budu v garazi. Fotku pochopitelne nemam.
-> TTomas: Máš popřípadě alespoň fotku??? A jsou válcované do konce alespoň? Protože nevím jak s podložkama tak bych rád až skoro do konce. Nijak zle jsem to nemyslel jsem rád že jsi mě je nabídnul!
-> Toušík: Zadnej protokol k nim nebyl, ale jsou to proste kvalitni valcovany stevty. Jen jsem se nabidl, ze o nejakejch vim a pripadne se na ne optam. JInak je mi to burt. Klidne pockej na M8rinka.
-> TTomas: Já tě ale taky nevím :) Tak mě zajímá co jsou zač. Nějaká pevnost nebo něco když to dělá taková firma jako je OMP tak alespoň trhačku by mohli mít ne?? 

-> TTomas 14.11.11 20:00:46: tak je to italský
Ale mám spoustu komponentů OMP na obou autech a nezabil jsem se ještě

-> Toušík: Neni zac. Pokud pochybujes o kvalite omp, tak ti ale nevim:)
-> TTomas: Co je to zač OMP štefty?? No nevím radši vezmu od M8 pokud si je opravdu bude dělat i pro sebe. Ale díky
-> Toušík: Pred casem jsem s kamaradem kupoval OMP stevty a myslim, ze on je nakonec nevyuzije, tak se ti muzu poptat pokud mas o ne zajem. Cena bude asi jako u M8rinka.
No stačilo by mě jich na začátek 8 ale to už vydržím vše bude s novejma šroubkama a tak takže rozhodit to půjde úplně v pohodě :)
-> Toušík: můžu Ti nechat první kusy z ověřovačky, nicméně dřív jak za 14dní nebudou...
-> Šulda: Ten už je nemá.
DUMA jedině má na to i trhací zkoušku
-> m8rinek: Já si dělám srandu :) V pohodě! A hodit se budou. Chtěl bych je co nejdřív abych už rovnou složil nápravu a mohl to postavit na kola.
-> Toušík: vzhledem k faktu, že už nikdo seriově nevyrábí kvalitní štefty :D. Hele nevim, nered bych sliboval 70kč a pak se o 30kč sekl, když to bude ve finále levnější tak budou spokojeni všichni, naopak ne ;).
-> m8rinek: Ok to je v pohodě. Stejně si myslím že na 100vku za šteft se dostanem ne
. Znám melouchy :D

-> Toušík: myslim, že zkoušení je zbytečný, jsou dělaný se vší parádou ;).
Cenově 100-110Kč/ks, když to pujde tak méně, ale to se uvidí až ve finále...
Cenově 100-110Kč/ks, když to pujde tak méně, ale to se uvidí až ve finále...
-> m8rinek: Ok to jsem chtěl slyšet že je budeš jezdit taky. Kdyžtak by se nechala udělat tahovka ve škole. jaká bude tak cena za šteft?? +-
-> Toušík: Ověřovací serii bych měl mít doma snad za 14dní, nicméně je to dělané melouchem, takže se termíny neustále natahují. Samozřejmě jsou štefty s válcovaným závitem, z odpovídajícího materiálu s odpovídajícím tepelným zušlechtěním, z hlavy Ti neřeknu z čeho, výrobu jsem zajišťoval kvuli vlastní potřebě, takže z bláta to není...
No nevím co je spěcháš jak by tě to vyšlo a jsou válcovaný, jakej matroš? Máš je odzkoušený??
-> Toušík: a jak na to spěcháš? víš co, přecijen to nemam ze závitovky nařezaný hned...
-> m8rinek: Chtěl bych jich 16 ks. Doufám že mě neuřízneš kus závitové tyče :D Hele délku nevím přesně chtěl jsem delší 90-100 uvidím jak to půjde do blatníků a pak bych si je uříznul..
-> Toušík: kolik jich chceš a jak dlouhé? Výrobu si zajišťuji já...
Prosím tak zas dokola :) kde se daj sehnat nějaký rozumný štefty?? Duma už nemá bohužel tak někde jinde a kvalitní??
Duma= dobrý pomer cena / kvalita
já mám tyto a nemůžu si stěžovat skoda-virt.cz/cz/.../1094
94-dlouhe-stefty-8?gotopos
t=1...
Od koho nejlépe vzít štefty na loukotě. Nejaké reference zkušenosti. Děkuji