-> Saky: ...se ti řekne...já sem takovej uvědomilej blbec, že seraději zeptám

jako o nerez šroubech vím fakt kulový...a za zeptání nic nedám...sice jsem našel na netu co znamená A2, ale tím že nejsem nástrojář a nedělám to co ty a ostatní mi fakt moc neřeklo...a hlavně jsem nevěděl (právě proto, že je to nerez) jaké to má parametry co s momentem a jaká je roztažnost...zda se teplem povolí...rupne či co.
Leštěnka to je, ale stojí na špalcích abych jí mohl dát novou vlečku a aplikovat nové hliníkové leštěné potrubí na vodu aby se mi to líbilo, když se vohnu pod auto.....to víš....puntičkářství je hroznej bordel....to pak děláš všechno šíleně dlouho a jsi pomalej a musí být v cajku i to na co bych se normálně vykašlal....ale nevadí mi to.
Saky hele máš ještě ty 12mm silnější kotouče na brzdy do předku? KDysi sem ti pisal i adresu jestli je máš, že bych je s fleku koupil a tys říkal že ano...že to pošlelš na adresu...chtěl jsem ti poslalt peníze i předem...pak to utichlo

...nic nepřišlo, ale hořekovat ti do icq nebo SZ jsem nechtěl...nemám rád, když se člověk furt vtírá jen aby to měl.... jenže k tobě je to daleko...a kamarád se k tobě nedostane, že by mi je vzal....bral mi od tebe před 2 roky pružiny na vlečku.