Drziak brzdica octavia

prohledat
5 příspěvků (zobrazeno 1 až 5) od 10.12.2009 do 12.12.2009, založil/a itchy
řadit dle data
21:57:56
12.12.2009
Saky
-> itchy: protoze Vrba to ma optimalne navrzene a kdyz se podivas zeshora tak tam moc mista taky neni proto si myslim ze u Tebe tam dojde ke kolizi..
20:10:24
11.12.2009
itchy
-> Saky: jasne diky moc, presne toto som potreboval pocut, videl som zadny naboj u VRBU a ma to cele uplne inak riesene, asi predsa len ostanem u komplet hydrauliky, snad mi to pojde odladit, este raz diky za radu
14:44:12
11.12.2009
Saky
-> itchy: drzak ze 4p nebude pasovat na oktavkovej ani nahodou.. je to uplne jina roztec, drzak na oktavkovej samozrejme existuje ja treba takove mam, ale musis si uvedomit ze drzak zavisi na kotouci tzn zalezi na vysce kotouce pak je drzak ruzne prohnutej takze bez znalosti tveho kotouce neni mozne spocitat drzak.. dal samozrejme zalezi na prumeru kotouce ktery musi byt srovnatelny s oktavkovym a pak taky zalezi na umisteni, myslim si ze pri tomhle reseni kdy je kotouc hodne hluiboko v aute bude dochazet ke kolizi brzdice s ramenem.. ja mam drzaky posunutu zepredu a ne zezadu jak to budes mit ty a moc mista me tam nezbyva a myslim si ze se to tam takhle nevejde on ten brzdic je hodne hlubokej to si vyzkousej.. zepredu mu bude vadit rameno a zezadu pruzina i kdyz u tohohle reseni pruziny by se to tam mozna veslo.. dalsi moznost kam to vubec narvat v tomto pripade je sikmo nahore vepredu a nebo sikmo dole druha obe moznosti jsou ale spatne problemy s odvzdusnenim, nachylne na rany od kamenu druhy pripad atd atd..

takze myslim si ze ti tady nikdo nedoda drzak tak aby ti to pasovalo bez dodani blizsich udaju.. pokud chces nejakej drzak tak ti ho klidne prodam -) pokud si dodas vykres jakej drzak chces tak ti ho muzu vyrobit ale vymejslet neco co je podle me uz z principu spatne nehodlam ..
17:51:44
10.12.2009
itchy
Toto by som mal mat niekde k tomu, ale nemozem to najst 3 A urcite sa mi viac paci riesit rucnu brzdu na lanko.
zvětšit Drziak brzdica octavia - obrázek od itchy vložen 10.12.2009 17:51:44
17:50:26
10.12.2009
itchy
Dobry den slecny, chcel by som poprosit ci nieviete, ci uz niekto riesil uchytenie zadneho brzdica z octavie na zadny kotuc, myslim ze drziak na klasiku 4p nebude pasovat. Jasne ze je moznost to skusit namerat a nieco vyrobit, lenze tuto moznost uz nemam :( Takze by som chcel poprosit ci niekto nema vykres, ak by to pasovalo na prvy pokus, vieme sa dohodnut aj na nejakej odmene, diky 4 Momentalne to vyzera takto.
zvětšit Drziak brzdica octavia - obrázek od itchy vložen 10.12.2009 17:50:26
Extreme Tyres