-> David29: Dik za radu Truckere

Jenze ja nejezdim s nakladakem ale osobakem a jako blb jezdi spis nekdo jinej z nas dvou :) Samozrejme ze kdyz muzu tak motorem brzdim, ale ono i kdyz brzdis motorem, tak je treba pouzivat brzdy. Navic v kolonach se brzdit motorem skoro ani neda + tim odjebavas spojku. Zajimalo by me jak bys treba resil sjezd, kterej sem mel na dovolenej. Na 20ti kilometrech sjet o 1800 m vejskovejch... Zaradil sem dvojku a behem cvilicky sem tam mel pres 70, takze brzdy... Kdyz sem zaradil jednicku, tak sem mel motor vytocenej jako krava a sunul sem se asi 40 (nevim ted ty hodnoty), ale stejne bylo potreba dobrzdovat. Takze sem celej ten krpal sjel se zarazenou dvojkou a dobrzdoval sem to o co se motor velice rychle vytacel nahoru... Samozrejme ze sem totalne upek desticky a ve 3/4 kopce jsem si musel dat bezpecnostni odstavku kde se mi kourilo od kol...
BTW: Zrovna kdyz sme jeli pro tebe a nasledne na Hrochac sem pod Barandakem uz skoro nebrzdil. Z dalnice rozpaleny brzdy, brzdeni motorem + dobrzdovani brzdama z Barandovskyho kopce, 3 lidi v aute a vlek za nama (a to nas jeste brzdil ten vlek plachtou)... Kdyz sem tam tenkrat jel Svetlusi na Doksy, tak sem se musel sakra snazit abych to za Lubosem se Zelenkou ubrzdil, protoze sem mel ten samej problem, sice bez privesu, ale taky 3 lidi (dokonce ti sami - Ja, Nwkt a Pedros)... Tak se mi to stalo u dvou aut nezavisle na sobe... Vzdy npo jizde na dalnici nebo primo na dalnici mi dvoupisty neskutecne uvadali...