Brzdy škoda 120

prohledat
10 příspěvků (zobrazeno 1 až 10) od 26.10.2009 do 31.10.2009, založil/a Pavell
řadit dle data
00:40:33
31.10.2009
David29
-> Syny: Nebud stahovačnej... co se to tady poslední dobou s tebou děje? 9 Dřív srandičky, prdelky.. a dneska ti někdo něco řekne, dá tam smajla a ty už děláš vlny 8 A bohužel to neděláš jenom ty 8
21:55:12
30.10.2009
Syny
-> Pavell: Tyvoe clovek se te tu snazi poradit a ty mu tady opravujes gramatiku 8 Holt sem uz ze zakladky dlouho pryc no :)
upraveno 2x, naposled 30.10.2009 21:55:56
10:00:25
30.10.2009
Pavell
tak proto jsem se ptal jak to otestuju, jestli to vubec jde.....a ve slově syčet se píše tvrdé "y" !!!3
22:43:38
27.10.2009
Syny
-> Pavell: Tak testovat jestli posilovac sici mimo auto je trochu mimo ne? To ze zasici pri zmacknuti je jansy, ale nesmi sicet kdyz je nastartovanej motor a tim padem z nej uchazi podtlak a to na stole mimo auto asi nezkusis...
15:41:06
27.10.2009
Pavell
takže už to brzdí jako nikdy předtim, jen nevim čim to bylo7 pomohlo důkladné odvzdušnění od hlavního válce dále...dal jsem tedy nový válec, hodici k podtlaku a jiný posilovač....díky všem za rady
12:49:30
27.10.2009
Pavell
tak jsem našel prasklou hadici na podtlak,,vyměněno a žádná změna, jen se mi snížily otáčky,,takže to byl taky prvotní problém,ale já začal tou nejdražší věcí, takže je tam nová pumpa, hadice, nikde mi kapalina neteče nebo tak něco....

když testuju posilovače naprázdno jen pumpnu o stůl, tak ten původní posilovač syčel, talk jsem ho rozebral , vyčistil a už nesyčí, když pumpnu jinym tak syčí, ale když ucpu vývod na podtlak tak po pár vstlačení ztuhne, ten muj původní tne..mam v autě namontovanej jinej posilovač, a mam pedál taky do půlky, ten trn jsem vyšteloval podle šuplery, to by mělo být ok...taky když pedálem zacvičim, tak ztuhne, takže jdu zachvilku na kompletní odvzdušnění a snad to už bude ok....
10:48:21
27.10.2009
Syny
-> palinator: Tak to oprav :) Vetsinou to dela spatny gufero dole v posilovaci a nebo spatnej tne ventil t tom plastovym tele uvnitr :) A nebo nekdy, ale malokdy, to tesneni nahore u trnu pod THV o kterym tu byla rec :)
10:27:38
27.10.2009
palinator
-> Syny:

Že se vám sem seru, mě to syčí když stojim na brzdě, brzdí na hovno, i když o trochu líp než bez posilovače, ale jezdí se dál.3

Chcalo by to opravit...4
23:44:59
26.10.2009
Syny
Jo to je v poradku. Po vypnuti motoru nebo za chodu je v posilovaci podtlak. Tim ze vyhnes ten trn co z nej kouka z pod vlace, tak se pres tesneni naseje do posilovace vzduch...

Zkontroluj celou hadici co vede pod autem od posilovace az k motou, jestli neni poskozena. Pri nastartovanym motour a seslaplej brzde te nesyci nic u pedalu? Pripadne zkus pri nastartovanym aute zmacknout brdu a mirne vychylit pedal vlevo a vpravo jestli to nebude sycet. Kdyz pedal mackas, tak je syceni v poradku, ale kdyz je pedal zmacklej, tak to sycet nesmi 4

A za posledni, zavzdusneny brzdy nemas?
20:51:36
26.10.2009
Pavell
ahojte, nevíte někdo, jestli když se sešlápně brzd. pedál a je sundaný hlavní válec tak jestli to má zasyčet z posilovače, když se zahýbe s tim čuráčkem co z něj kouká? když je vypnutý motor? ztratil se mi brzd. krok, tak jsem vyměnil hl. válec(nový) a nic, pořád to brzdí až od půlky, tak jsem chtěl vyměnit posilovač, a oba se chovaj stejně, nevíte v čem je zakopaný pes?
Extreme Tyres