skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
jedna strana vozu niz
prohledat
7 příspěvků (zobrazeno 1 až 7) od 10.07.2009 do 16.07.2009, založil/a Rider skoda
13:17:04
16.07.2009
16.07.2009

Rider skoda
po namatkovem okouknuti jsem zjistil ze spodni rameno je ok,tudiz neohnute.tak sjem zvedav cim tobude,,,
14:20:53
11.07.2009
11.07.2009

Rider skoda
tak diky kluci jakmile budu zdravej a budu moct do garaze,tak na to mrknu ale pod auto jsem jen tak namatkou koukal a nic zjevnyho jsem nevidel,tak uvidime spis me to ohnuty rameno ani nenapadlo

01:25:09
11.07.2009
11.07.2009

LiMaK - 742 forever
a jinak, kdyby to prolitlo jen tou gumou, ver mi, že to od pohledu absolutne nepoznas....to by ti moooozna udelalo tak 5mm....leda že bys tam mel tech gum mezi pruzinou a kastli šest....
přihlou pruzinu si taky moc nedovedu predstravit, jelikož driv se ti fakt ohne spodní rameno (na páku)....
přihlou pruzinu si taky moc nedovedu predstravit, jelikož driv se ti fakt ohne spodní rameno (na páku)....
01:21:21
11.07.2009
11.07.2009

LiMaK - 742 forever
ohlo se spodní rameno....klasika.
když mas kratké pera na normalni kazdodenní jezdeni, tak nevyztužené spodní ramena se ohnou, protože jak vymetes par vetsich der, tak to jde moc pres doraz a podle toho dorazu se rameno ohne...
ja sem menil spodni ramena tak cca po dvou letech(po par desitkach dír se začaly ohýbat a prední kola šly do "Ačka",
pak jsem vyztužil ramena a vyrval se doraz...
Takže ted experimentuju zase jinak,s novou vyztuženou napravou,spodni ramena jsem nevyztužil páč mi pripadá jednodussí vymenit jen ohle rameno, než menit celou napravnici,
a prodloužil jsem drahu pro tlumiče(tvrdé tlumiče)
resenim je vyztuzit ramena, což ale pocitej že se ti rozjebe napravnice (v nejlepsim pripade jen vyrve doraz) nebo ti to popraská kolem kufru.
dalsim resenim je dat normalnejsi pera, neb 220mm už je celkem hárd koór nářez na jinak seriovej podvozek.ja mam cca 240,přitvrzené a pocituji zminene problemy....jooo na lestenku ci srazovku je to dobré, ale ja kazdodenne jezdím, mesto-vesnice-dalnice-3. třída, takže to se pak celkem doprasovává
když mas kratké pera na normalni kazdodenní jezdeni, tak nevyztužené spodní ramena se ohnou, protože jak vymetes par vetsich der, tak to jde moc pres doraz a podle toho dorazu se rameno ohne...
ja sem menil spodni ramena tak cca po dvou letech(po par desitkach dír se začaly ohýbat a prední kola šly do "Ačka",
pak jsem vyztužil ramena a vyrval se doraz...
Takže ted experimentuju zase jinak,s novou vyztuženou napravou,spodni ramena jsem nevyztužil páč mi pripadá jednodussí vymenit jen ohle rameno, než menit celou napravnici,
a prodloužil jsem drahu pro tlumiče(tvrdé tlumiče)
resenim je vyztuzit ramena, což ale pocitej že se ti rozjebe napravnice (v nejlepsim pripade jen vyrve doraz) nebo ti to popraská kolem kufru.
dalsim resenim je dat normalnejsi pera, neb 220mm už je celkem hárd koór nářez na jinak seriovej podvozek.ja mam cca 240,přitvrzené a pocituji zminene problemy....jooo na lestenku ci srazovku je to dobré, ale ja kazdodenne jezdím, mesto-vesnice-dalnice-3. třída, takže to se pak celkem doprasovává
01:11:40
11.07.2009
11.07.2009

Kapřík
-> Rider skoda: auto, motorka, holka a zubní kartáček se nepůjčují

01:11:10
11.07.2009
11.07.2009

Kapřík
-> Rider skoda: vyheveruj a podívej se...
Však sundané pružiny máš za půl hodiny
Moc se mi nezdá, že by to prolítlo tou podkládací gumou. A že by ro prolítlo nápravnicí. No možný je všechno. Ale to je hádání z křištálový koule. Hoď to na hever a uvidíš
Mohlo se ti taky ohnout rameno nebo bůhví co

22:42:00
10.07.2009
10.07.2009

Rider skoda
Pujcil jsem nedavno auto bratrovi a ten jelikoz neznal teren tak vybral takovej zaludnej kanal co neni videt...Od te doby mam predek auta krapet sedly niz (ona strana co to vybral) Na predku mam urizle pruziny o volne delce cca 220mm a konce nejsou prihnuty(ciste jen urizle)Myslite ze bud se ten konec vic prihnul nebo to prolitlo tou gumou v napravnici ci prorazilo napravnici?