skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
volantová tyč níž(kvuli palubce)
Tak kucí...musíte si po zástavbě fel palubky koupit volantovou tyč z felicice...jsou dva druhy..tak pokud necháte řízení favorit tak musíme koupit tyč řízení co je nerozebiratelná....a ne tu co má dvě samostatné části...nerozebiratelná má ne jediný rozdíl v tom že klouby je na pevno a nejde rozmontit...a spodní tisícihraj je jemnej jako má fanouš...
-> syky.ja: vypodlozit to muzes na tech 4 sroubech zespoda. Kdybys to podlozil pod tema 2ma tak posunes tyc smerem k sobe a ne dolu, takze by sisi prakticky vubec nepomohl
chlapi, az to doresite, napiste mi, ja to vase reseni pridam do clanku, kterej se felda palubkou do eMka zabyva. Mimochodem zrovna dnes delam palubka evo II a jen sem si tak zkusil dat volant tak o 3cm niz a mam pocit, ze bych se tam s mojema sedackama z Kadetta nenacpal.
-> Samantus: Proc je tam tolik na hovno ? :-) Ze bych ho teda oddelal ? :-)
tak poradte...prosím :o)

bucin:dobra budu tam :o)

zdar až budeš na ICQ tak ti pošlu foto nějak mi nejde sem přidávat foto a sedí mi to tam;)
-> syky.ja: Tak takhle dalece sem to nelaboroval...zkus to a uvidíš-)
-> David29: ktery je stejne na hovno:-)
David29:a kde to presne vypodložujes? u tech 4 sroubu zespoda?nebo u tech 2 u spínačky.... ja mám spínačku stejne už jinde.mám tam ten hlinikovej srac prave kvuli upevneni volantovy tyce.takze zamykani me stejnak nefunguje...
-> syky.ja: Jo..už vim. De to jak řikám, ale nebude fungovat zamykání volantu....
syny:ale ta tyč drzi jak je ten hlinikovej srac od spínačky...tak kdyz to vypodložís tak tak tyč bude jeste vejš přece ne?nejak me to nejde do hlavy jak myslis to vypodlozeni...
sou 4 srouby zespoda volantovky...a 2 šrouby s čela... a je na tom přidelana i spínačka
sou 4 srouby zespoda volantovky...a 2 šrouby s čela... a je na tom přidelana i spínačka

-> syky.ja: Aha..tak to si mě nasral pač nevim jak to budu řešit já 

-> syky.ja: proc by to neslo? Das tam pod srouby naky podlozky aby to kleslo. Ta ridici tyc je na tisicihranu a ma pruzinu, tkaze s ni pohybovat jde...
to nejde vypodložit pokud ji neposuneš níž
-> syky.ja: No...já ti to teda neřikám z praxe, ale tak jak byly rady dávany mě, pač zástavbu fel palubky taky chytsám...
Jak máš uchycení volantový tyče, tak vypodložit ho, aby volant nebyl tak nahoře...
Jak máš uchycení volantový tyče, tak vypodložit ho, aby volant nebyl tak nahoře...
david29 nejak enhcapu vypodložit...když encahs puvodni uchyceni tak to niz nedostanu.............nej
ak me to přibliž

Nechat původní uchycení volantovy tyče, ale vypodložit ho....
ahoj zabudovavam palubku z feliny...vse dobře sedi ale nejde me to nejak s tou volantovou tyči..posunul sem ji níz...tim že sem převrtal diry na tom uchyceni a pousnul to zhruba o 3 cm niz...ale neni to ončo...nemate nejaky rady jak to dát niž...aniž by vše fungovalo?
za nápady jak ji posunout bduu moc vdečnej
za nápady jak ji posunout bduu moc vdečnej