skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pomozte mi
Ty linky jsou jen okrajova zoufalost, jinak je tam lity boj a prace:-)
-> Samantus: však jo..já k tomu mám neutrální postoj,je mi to tak nějak jedno...spíš sem se dneska fakt zasmál,když si mi vytrhl 3.45 kilogramů masa
(a vo co tam teda de? ...kdo sežere nejvíc masa vyhrál ? :-)
Spíš mi občas vadí,jak nějací lidi to tady strašně prožívaj a úpěnlivě diktujou s pocitem své "pravdy" a důležitosti,co se ještě smí a co už ne.. (když zakladatel má trošku soudnosti a nevysere to třeba do interiéru či motoru,tak nevim proč hrotit..)

(a vo co tam teda de? ...kdo sežere nejvíc masa vyhrál ? :-)
Spíš mi občas vadí,jak nějací lidi to tady strašně prožívaj a úpěnlivě diktujou s pocitem své "pravdy" a důležitosti,co se ještě smí a co už ne.. (když zakladatel má trošku soudnosti a nevysere to třeba do interiéru či motoru,tak nevim proč hrotit..)
-> ondie: sem nejak nevedel ze to je takovej pruser tyhle hry, ale je to docela sranda...... ja sem myslel ze kdyz sem tyhle odkazy videl ze to nekdo okopiroval link ze tech icq viru co chodily jeden cas, a ona je to parba:-) jinak ja zacinam na bitefightu a zatim me to bavi, kdybych si debil omylem vcera rano nenastavil dovolenou... jinak linky nikam necpu jen sem ho dal sem do odpadu..... pro prdel....
copak sem ofce ?
-> ondie: Tak si dej pozor, aby nevyjebal on tebe

tak ho nechte...v odpadu je to na svým místě...komu se to příčí,tak ať to nečte...můj názor je,že je to demence,ale když to někoho baví,což nechápu,tak budiž...
Tady sou furt nějaký moralisti,kamenysti..furt dokola stejný kecy...nezapomeňte vyjebat Samanťáka ve vedlejším tematu !
Tady sou furt nějaký moralisti,kamenysti..furt dokola stejný kecy...nezapomeňte vyjebat Samanťáka ve vedlejším tematu !
Tohle mi připomíná jednu hlášku ze školních lavic...máme hodinu a najednou Czert (odtud z Virtu) zakřičí do hrobového ticha...: Zastřel ho, probodniho mečem!!
Byla to reakce na dva spolužáky, kteří se bavili o počítačové hře

Byla to reakce na dva spolužáky, kteří se bavili o počítačové hře

www.plbohnice.cz/modules/
.../index.php?category=6 tady ti pomuzou:)
Jeste ze uz je to v odpadu.
normálně lidem jak jseš ty ban
Zaplat panbuh ze nejsem moderator...
Pac uz bych asi nebyl moderator...

-> TRychly: Ano spravne je to POKEC o vsem... A ne ze si sem das nakej debilni link aby te na to vsichni skocili... A ver mi ze tohle je fakt pod mou uroven... Za 1. je ichtyl ten kdo to "hraje", pac je to vetsinou stejne podfuk a za 2. i kdyby to podfuk nebyl tak kolik te to hodi 200,-? To je teda bomba suma
Jenom dneska sem projezdil 400 za benzin :) Takze naky tyhle usmudlany prachy me fakt nerozhazi...
A aspon tomu dej nadpis "sem socka co potrebuje 200, tak mi prosim prispejte" a ne "pomozte mi", pac se tu o zadnou pomoc nejeda!

A aspon tomu dej nadpis "sem socka co potrebuje 200, tak mi prosim prispejte" a ne "pomozte mi", pac se tu o zadnou pomoc nejeda!
-> TRychly: problem je vtom ze raz budes potrebovat pomoct napriklad stym ze ti auto taha pri brzdeny do strany a das nadpis "pomozte mi" a ked vidim ze to zalozil ten a ten tak na to ani nekliknem a potom je to v podstate forum nahovno...
hmm ale toto je pokec o vsem tak jdi rizi ti..za ro ti nemuzu ze to neumis hrat
-> TRychly: Vis co? Tahni s temahle zasranejma linkama do riti... Uz mi tady tyhlety temata fakt zacinej srat... Do nadpisu si das "pomozte mi" a pak sem das zase nakou kravinu...
To si fakt tak zabednenej ze mas potrebu tyhlety sracky "hrat"? Chjo, IQ tohohle naroda je fakt smutny...
Takovyhle temata bych okamzite mazal a toho kdo to sem dal vyhodil.
To si fakt tak zabednenej ze mas potrebu tyhlety sracky "hrat"? Chjo, IQ tohohle naroda je fakt smutny...
Takovyhle temata bych okamzite mazal a toho kdo to sem dal vyhodil.
-> TRychly: tak to jdi někam
nejsem sberatel kliku ale penez

jestli to je zase nějakej zběratel kliků tak jdi do do pr***e