skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Retardi?....
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Zastavil:Tuxik
-> juraj: Tady se vube nejedna o to jestli rozmrdas naky auto nebo ne - to je mi srdecne jedno stejne jako to ze si tady nekdo rakvi svoje auta - uz nekolikrat sem to tu psal ze je mi to fuk co si kdo dela se svejma vecma... Takze se ukidni a nepis mi tady hovna ktery sem nikdy nerek ani nenapsal...
-> Syny:
jo a keby som sa vtych 130 vysekal so svojou skodovku ktora je mometalne v dobrom stave bez hrdze a nic jej nechyba a by som ju robil a mne ani nikomu inemu okrem auta by sa nic nestalo by ste mi dosli dat cez drzku zato ze som rozbil peknu skodovku???
ste fakt hovada pozerajte sa co pisete a davajte si pozor aby vas konicek-skodovky nepresiel v blaznovstvo
jo a keby som sa vtych 130 vysekal so svojou skodovku ktora je mometalne v dobrom stave bez hrdze a nic jej nechyba a by som ju robil a mne ani nikomu inemu okrem auta by sa nic nestalo by ste mi dosli dat cez drzku zato ze som rozbil peknu skodovku???

zasa vam jebe???
nestarajte sa do druhych, neni to vasa vec ked druhy rozbijaju svoje auta, to je ich vec, maximalne im mozte povedat ze je debil ten kto to rozbil, ale inak nic a za toho debila vam este potom moze prist dat majitel rozbiteho auta cez drzku, co by ste uz asi potrebovali
a to ze ho chce zmazat z virtu tiez nemoze bo nemate v pravidlach vebu a rozbijani skodovek a naslednom vihodeni nic pisane, tak klud
nestarajte sa do druhych, neni to vasa vec ked druhy rozbijaju svoje auta, to je ich vec, maximalne im mozte povedat ze je debil ten kto to rozbil, ale inak nic a za toho debila vam este potom moze prist dat majitel rozbiteho auta cez drzku, co by ste uz asi potrebovali
a to ze ho chce zmazat z virtu tiez nemoze bo nemate v pravidlach vebu a rozbijani skodovek a naslednom vihodeni nic pisane, tak klud

-> Syny: jenže takovej debil by v té rychlosti přežil a zmasakroval někoho jinýho
ať jde radši sjet s autem ze skály debil

-> juraj: di si zajezdit ve meste 130 - treba se vysekas a bude klid
-> juraj: Běž spát a neser...tím fiatem bych se bejt tebou nechlubil pako...ti rodiče povolily řetěz že můžeš k PC ???
to jsou teda dementi
iked toho kila bola naozaj skoda
Nicenie straych nepojazdnych aut je super,,,pokial mi to majitel dovoli a nema ktomu autu ziadne srdcove zalezitosti, jednu potukanu 130 bez spz a tp som uz na poli dorazil a nasledne rozrezal, este aj fiat 600 z roku 1960 na lesny teror
Aha děkuju
-> Tampajs: promin ale davam do odpadu :)
-> Tampajs: ano bylo to tady a rekl jsem k tomu sve , najdes to v sekci odpad pod nazvem tahani auta bez motoru

-> Tampajs: to eMko je jako nový a ta kilovka byla vyvařená.. boužel kvuli jednomu demntovi kerýmu to pálí jako kráva BYLA, už neni!
hej,to tu už je,dokonca kvôli takýmto videám je tu aj anketa

Už někdo viděl tohle?Asi jsou nenormalní ne? Ani jedna škůdka nevypadá špatně.Takhle bych se nechoval ani k autu určenýmu na šrot.Radši ho v poklidu rozřezat a odvézt a né tohle fuj.Ruce spřerážet.Pokud to tu bylo tak se omlouvám a smažu to :)
http://www.youtube.com/wa tch?v=WJU_mlpJGn4&NR=1
http://www.youtube.com/wa tch?v=WJU_mlpJGn4&NR=1
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Zastavil:Tuxik