skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
tukanec
ale no tak, pansvo... z toho auta som odmontoval VSETKO co sa dalo pouzit... VSETKO vratane par neposkodenych srobov M7 ktorymi boli pripevnene dvere... a napriek vseobecnemu odporu si myslim ze to bola vacsia zabava nez rozrezat to flexou...
Neviem čo tu fňukáte nad tým vrakom. to bolo totálne zhnité, až na pravý predný blatník, ktorý bol evidentne menený a raz sa vyskytne aj na mojom litri. Dúfajme že čím skôr.
Ten biely liter bol total vrak, keď sme to ťahali a ja som v ňom sedel, tak som videl pod nohami ubiehať cestu, volant išiel tak ťažko že ho bolo treba točiť oboma rukami, samozrejme sa nevracal, tak sa točilo aj späť pri výjazde zo zákruty, brzdy bez kapaliny, takže iba na ručnej. Keď vidím ako po dvihnutí vypadla predná náprava tak sa čudujem ako sme to vtedy vôbec mohli úspešne odtiahnúť. Ten liter bol VRAK! Jedine mal pekný interiér a kvôli tomu bol v prvom rade kupovaný. Ešte kvôli motoru, ale ten už stihli cigáni ukradnúť. Mne vadí iba jedno - že som pri tom nebol!
Ten biely liter bol total vrak, keď sme to ťahali a ja som v ňom sedel, tak som videl pod nohami ubiehať cestu, volant išiel tak ťažko že ho bolo treba točiť oboma rukami, samozrejme sa nevracal, tak sa točilo aj späť pri výjazde zo zákruty, brzdy bez kapaliny, takže iba na ručnej. Keď vidím ako po dvihnutí vypadla predná náprava tak sa čudujem ako sme to vtedy vôbec mohli úspešne odtiahnúť. Ten liter bol VRAK! Jedine mal pekný interiér a kvôli tomu bol v prvom rade kupovaný. Ešte kvôli motoru, ale ten už stihli cigáni ukradnúť. Mne vadí iba jedno - že som pri tom nebol!
tenhle počin nechápu. asi to někoho uspokojovalo...

-> sliwowitz: a to se tim jako chlubis ? nechapu pointu tohohle postu...
-> Pavel P.:

Ta T613 je na ND? Bral bych přední blinkry!
-> Majkí-110R: víš jak papír dobře hoří?

-> sliwowitz: proč ste to zapalovali?? a co ta tarofka jek je na tom
-> sliwowitz: slifka slifka.............si ty ale hovado.........

-> party_boy: no to teda slo
proc mam asi ted tak popalene ruce?

No nevim, tohle už na záchranu nebylo, hnilý je to dost.
nebo i s jesterkou bych to dokazal takhle zvalchovat
bylo to evidentne nejdriv odstrojeny,pak nejakym zpusobm bost bouchli na predek a pak to domlatili palicema.takhle by auto po bouracce nevypadalo...
inu stejně byla shnilá na prach a navíc 69tka takže až taková škoda to nejni ale vypadá to že jí něčim rozjezdili a neřekl bych že je to krev ale vyteklej rezistín
To nejni podle mne krev.Beztak ju tam nekde pustil z kopca.Mno nevim nevim co si myslet,ale jestli je to z prdele tak je ji skoda.Ja uz MB so nevidel ani nepamatuju.
Tohle se srandou nemá nic společný

na prvnim foto ma za zadnim oknem vystraznej trojuhelnik
a tak yse mi zda ze tam vidim krev

-> sliwowitz: ty seš ale kus čuráka
mno niekto skusal crast test z humrom : )) asi mno co uz skoda jej : ))
To by mě taky zajímalo co to má znamenat a zdá se mi, že tam vidím krev
pici tak co se stalo? Sem da fotky a nic k tomu nerekne...
to ste do toho zavreli psa a pustili ste to ze skaly?
hmm..... takoví mb by šlo ještě zachránit a nákej debil to pustí ze skáli a má s toho strašnej rohlík TO SI ŘÍKAŠ ŠKODOFKÁŘ???

nějak se mi to nezdá ... komplet očesaný ... to snad bylo umyslný

co to je pre boha?
-> sliwowitz: tam asi nikdo neseděl co? Jinak by byl KO
jax ten crash test delal? nicmene celkem slusne prohnily
jakto že nabouraný auto má odstrojenou kastli?
tos to postavil proti rozjetýmu vlaku ne?