Svítí kontrolka brzd

prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 26.05.2007 do 26.05.2007, založil/a Discovera

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:

davno vyrešeno:-)

Zastavil:Discovera

řadit dle data
20:08:55
26.05.2007
Bobesh
-> Discovera: To nic,vod toho jsme tady4
20:08:12
26.05.2007
Discovera
-> Bobesh: šmarja to sem pako 9 máš pravdu jsou tam dva, ale vůbec mi to nedošlo a ani sem se pořádně nepodíval....nehledě na to, že sem ten pedal zmačku až mi málem prošel kastlí, když jsem šlapal a známi ovzdušňoval.....dáky doufám, že joi tahle volovinka....u naši staré škodule jsem jen dvzdušňoval vaměněný ovzdušňovací šrouby, ale tam sem tak šlapat nemusel...nešel ani na doraz....dík zítra se looknu.
20:01:17
26.05.2007
Bobesh
-> Discovera: Jednoduchý,ty spínače jsou dva,ten viditelnej je na brzdový světla,druhej,schovanej za ním,je právě na kontrolku brzdového systému. Při hlubším (tedy nebezpečném) zdvihu pedálu se odjistí a kontrolka svítí,stačí zespodu zamáčknout tlačítko a zase se zajistí.
19:58:40
26.05.2007
Discovera
Ahojte lidi....mám špatný pocit s neustále svítící kontrolky brzd....mám rapiďáckou přístrojovku a dnes jsem dělal kompletní brzdy (HBV-rozvody-koutouče-pra sata-obložení samo) vše za studena pečlivě odvzdušněné (brzdí přepíchově...není na nový HBV 6 )

a nová hadice na podlak brzd, ale po nastartování mi pořád svítí kontrolka brzd ale nevím po čem jít....nic kromě spínače pod pedálem nic přece není.....možná sem zapoměl na nějakou školáckou chybu...ale fakt nevím. Přístrojovka mi tohle udělala už před asi 4-mi měsíci, když sem jí koupil novou ale po opětovnym nastartování mi zhasla a ještě sem zahejbal kabeláží, ovšem to by neměl být ten problém. Poraďte co je to za volovinu....Díky Martin.

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:

davno vyrešeno:-)

Zastavil:Discovera

Extreme Tyres