-> 105: Si piš že mám garáž. Dokonce si můžu vybrat ze čtyř garáží a čtyř sklepů. Stačí vyházet brajgl a Pavel.P si může nasyslené díly nastěhovat ke mě.
-> Pavel P..: -pravdu máš.-> 105: -14ku nechci psal tomaso ze si ji veme do zalohy,on si ji dohlasi.-> Tomaso435: -mela jednoho majitele ofiko,a kolko toho by lo pradtim to vi buch.
-> memfis (kian): to teda tady se clovek nenudi teda
-> Pavel P..: no ne ze bych byl az nejak moc vybiravy to ne ale radsi uz bych pobral s papirama a ani nevim technicky stav takze bych mohl koupit zajice v pytli
-> castrol: jak ten vtip: Ježíšovi je 25let a rodiče se děsí že je panic, tak objednají lehkou děvu. Ježíš přijde do pokoje tam leží žena s roztaženýma nohama. a za chvíli je z pokoje slyšet ohromný křik a dívka uteče pryč. Posléze se rodiče ptají, co se stalo. "Ale ležela tu dívka, měla roztažené nohy, tak jsem přiložol ruku a rána se zacelila
-> memfis (kian): jako rozumis detailni fotky spodku nepotrebujem .. staci vrch kastle a pribliznej stav no ... potom ti reknem jestli to teda projde stk nebo ne.. btw na co to jezdí?