nedrží volnobeh

prohledat
13 příspěvků (zobrazeno 1 až 13) od 14.07.2008 do 15.07.2008, založil/a peti
řadit dle data
18:53:39
15.07.2008
peti
tak dnes rano som natocil auto a motor drzi nadherne volnobeh , nechapem preco to vcera robilo, ale nevadi dnes som ajtak kupil nove tesnenia , a co najskor sa na to pozrem,

dakujem vsetkym za rady
18:17:23
15.07.2008
Tomash - zrušená registrace
Ocovmu kolegovi to robilo tiež a potom v robote zistily že karburator je zle pripevneni (nedotiahnute šrubi) a ťahalo mu falošni vzduch. Motor sa potom musel držať v otáčkach aby neskapal. Tak to bude najskôr niejaka netesnosť v karbeci. Tak dufam že sa ti to podari opraviť
18:07:10
15.07.2008
Majklsto
A co tak skusit vicistit volnobeznu trysku
08:44:58
15.07.2008
peti
-> Kuladmin: tak to mi jasne ale neviem kde ho prisava , ale dnes ho rozoberem a uvidim ze co je krive
01:23:27
15.07.2008
Kuladmin
-> peti: No tak to nekde prisava vzduch a tim ze to ucpec ho tam pak jde spravne mnozstvi a kdyz pustis jde ho moc.
22:10:14
14.07.2008
peti
-> Kuladmin: no lenze on skapina jak ozivot a ked zapcham privod vzduchu tak nabehnu otacky a pekne drzi volnobeh, a akonahle pustim skape
22:06:02
14.07.2008
Kuladmin
Kdyz zacpes privod vzduchu na sani tak to nechcipne max se snizej otacky motoru. Pak me napada nevim jakej mas karbec ale u sroubu a ted nevim zda vzduch nebo benzin - je tesnici okrouzek tak se i na nej podivej casto je uz tak vytvrdlej teplem ze se rozsipe.
No a pak teda tesneni a rovina mezi karbecem a sacim potrubim. Hodne lidi to utahuje jak o zivot a krbec je pak prohlej.
22:03:53
14.07.2008
Rabbit
Njn, to někde něco prasklo nebo se utrhlo a de tam vzduch. To samí to bylo u mě. Najednou to za jízdy začalo škubat a nechtělo to vubec jet. Tak sem zpomalil a podřadil a pomalu dojel. Pak kouknu do motoru a ve filtr boxu díra jak vrata.
Ale pokud slyšíš sičení, tak bych to typoval na menší dirku.
21:52:26
14.07.2008
peti
-> Rabbit: diki, filtrbox som m al dole hned nevsimol som si dieru nikde ale je to mozne zajtra sa stym budem hrat, ale skor som este myslel ci to nie j neta guma co je medzi filtrboxom a karbecom no zajtra pokukam , ale hovorim bolo normalne pocut jak niekde prisava vzduch, ale sa mi nezda nejaka netesnost v na karburatore lebo to zacalo zjednej chvile na druhu
21:46:19
14.07.2008
Rabbit
peti:
Hadici k posilovači bys poznal tak že bys měl tvrdej brzdovej pedál (protože by nešel posiovač). To stejný s jinou netěsností v karbu. (Měl sem když se mi vyklepal velkej šroub na štelování volnoběhu, brzda tvrdá a nešla ušlápnout.)
Spíš se podivej jestli nemáš díru někde ve fitr boxu. Třeba jak dou ty nožky na přidělání k ventilovýmu víku. Já měl u starýho boxu tu nožku uplně utrženou.
20:06:54
14.07.2008
peti
-> Kuladmin: aj na to som myslel , ale nremal by motor skapat ked zapcham privod vzduch do filtra , aspon si to tak myslim lebo nejde vzduch ze karbec ale len pod karbec, alebo to je blbost?
20:01:50
14.07.2008
Kuladmin
a co pak podtlakova hadice k posilovaci brzd a nebo spodek karbec/saci potrubi.
19:25:24
14.07.2008
peti
chcel by som poprosit o radu, dnes sa za zrazu stalo že auto začalo zdochynaťč na voľnobehu, skontrolval som odpojovač trysky volnobehu a je v poriadku, ked zapcham rukou nasavanie filtra tak volnobeh drži normalne a je pocut ze odniekal saje falosny vzduch, typujem prhnute veko karburatora ale nezda sa mi ze by bolo ohnute, filter nie je pripevneny srobom ale dvoma strunami z boku, cim by to mohlo byt este?
Extreme Tyres