Volnoběh

prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 10.06.2008 do 10.06.2008, založil/a mirek125L - zrušená registrace
řadit dle data
19:30:07
10.06.2008
Syny
-> Kuladmin: kdyz se rychle zasebou slape na brzdu a otacky klesaji, tak je chuda smes a pokdu stoupaji tka je zase moc bohata (nebo je to opacne - ted nevim :D ). De toho se da docela pekne seridit smes bez pristroju...
19:28:29
10.06.2008
Syny
-> mirek125L: Tak na brzdu mi chcipala kdyz sem jel na sitic a mel studenej motor. Sem jel a na krizovatce jak se prudcejs zabrzdilo tka to chciplo (nikde nic neprisalava - do ted nevim co to bylo).
Mam za to, ze otacky pridavas kdyz sroub povolujes (ten velkej) a ubiras kdyz sroub utahujes. Ale never tomu ze se tohle zmeni. To je proste chyba karburatoru a cely soustavy, ktera neni schopa tam nacakat benzin (kdzyto mas teply a v kopci).
Treba kdyz sem jel po dalnici a na odpocivadle sem zastavil na 5 min na protahnuti, tak potom startovat byl docela mazec. Naskocilo to tak na po 3ti po 6ti sekundovejch intervalech startovani a pak se mi to jeste chvili strasne dusilo. Ale po chvilicce jako kdyby se neco preplo a volnobezny otacky naskocili na 800 a vsechno jako by se nic nedelo a jelo se dal... Inu sou to zajimavy auta 3
19:26:49
10.06.2008
Kuladmin
800 jako volnobezny jsou ok to bych nechal ale spis teda jak rikas ze kdyz zabrzdis tak stahnes otacky to dela bud posilovac brzd nebo hadice k nemu - nekde mas unik vzduchu ze sani
19:02:09
10.06.2008
mirek125L - zrušená registrace
-> Syny: Přesně tak, jinde samozřejmě už to vím tak stojím čumákem dolů, ale u baráku to je na nic, blbě se ráno couvá mezi naproti zaparkovaná auta - problém sídliště ! Auto už mám samý důlek když někdy stojím bokem parkoviště. Jak trošku přidám volnob. otáčky, mám je i tak nízké něco kolem 800 myslím, na kterou stranu otočit šroubek? Jo a ještě rychleji to chcípne když rychle šlápnu na brzdu. Díky
18:51:18
10.06.2008
Syny
-> mirek125L: Skodovky do kopce vseobecne startujou na prd... A kdyz je startujes teply a do kopce, tak to pak vypada jak pises - me to dela to samy. Nastartuju to (teply a v kopci) tak po 6ti vterinach co toci starter, a pak to ma tendenci chcipat. Bohuzel s tim neudelas nic... Jediny co me pomohlo je parkovat opacne - to jest cumakem z kopce...
18:48:28
10.06.2008
mirek125L - zrušená registrace
Mám takový menší problém. Při parkování u baráku (couvání na neutrál z mírného kopce, někdy i zpátečka) mi klesají otáčky motoru - poznám to že se mi začne pomalu rozsvicovat kontrolka dobíjení. Mám Š 125 L, motor je normálně teplý, při jízdě když dám neutrál samozřejmě už se zahřátým motorem tak je volnoběh v pohodě, otáčky drží..Otáčky ztrácím jen v tom v mírném náklonu v kopci. Pak je problém i nastartovat, u baráku to je na parkovišti ještě v pohodě, není to takový sklon. Ptám se tedy jestli měl někdo podobný problém a ví jak to vyřešit? To mě už fakt štve jinak je auto v pohodě. Jestli stačí jen přidat volnoběžné otáčky, vím který šroubek to je, ale potřebuju poradit na kterou stranu ho otočit a o kolik pro přidání otáček ??? Děkuji moc
Extreme Tyres