Forman 136 Bmm filtr paliva

prohledat
9 příspěvků (zobrazeno 1 až 9) od 09.06.2008 do 16.06.2008, založil/a Knoxville
řadit dle data
13:14:21
16.06.2008
chorvatik
ja som mal, tiez ten problem a bolo to zanesene sitko priamo v palivovom cerpadle, vycistil som to a je to OK. Tiez som sa utrapil, kym som na to prisiel. A ta zavada bola sporadicka a po vymene palivoveho filtra to chvilu islo bez problemov a potom to zacalo znova.
zvětšit Forman 136 Bmm filtr paliva - obrázek od chorvatik vložen 16.06.2008 13:14:21
13:07:15
12.06.2008
Milos
bmm by malo nahodit svoje hodnoty ak odide hociaky zo vstupov, , i nak mne neukazoval cez VAG ziadnu chybu,
inak presne tak ako si pisal ty, tak sa to vsetko prejavovalo
09:38:48
12.06.2008
Knoxville
Milos 10.06.08 16:59:23 napsal:
-> Knoxville: po vymene vsetkeho mozneho v palivovej a ele ceste, to bol nakoniec vstrekovac na klapkou..
Vyčetl jsem si přez Vag Com závady z ECU a jediná mi tam vyskočila Lambda sonda - zkrat proti kostře. Ale to by nemělo v žádném případě vést k imobilitě celého auta.
16:59:23
10.06.2008
Milos
-> Knoxville: po vymene vsetkeho mozneho v palivovej a ele ceste, to bol nakoniec vstrekovac na klapkou..
21:46:15
09.06.2008
Knoxville
Tak filtr jsem vyměnil - peklo práce. Ten starej jsem ze zvědavosti rozříznul a byl vevnitř černej jak rachejtle, je teda možný že způsoboval nedostatečnej tlak paliva. Tak doufám že problém nepřetrvává někde jinde...
13:41:35
09.06.2008
David29
-> Knoxville: Sorry, nečet sem nadpis...
13:26:07
09.06.2008
Knoxville
-> David29 - Mirek Dušín :D: No kdybych měl karbec, tak si předu.
13:19:03
09.06.2008
David29
-> Knoxville: Pominu-li to, jestli máš dostatek benzinu a nejel si z kopce, tak si od karbecu odpoj hadičku na přívod benzinu a zapumpuj. Jestli střiká benzin dostatečnym tlakem (dostřik možná i metr) tak je to dobrý... Pak bych se juknul na sítko co je na karbecu - jak jde hadička s benzinem, tak tam je matka a na ni sítko (www.faann.net/kat/Pict005 9.gif díl č. 37) jestli neni zasraný. A elektrika v pohodě?
12:44:15
09.06.2008
Knoxville
Tak jsem dneska nedojel do práce :( Při zahrátym motoru, chvíli po rozjezdu z křižovatky, řadim trojku a auto na chvíli přestalo reagovat na plyn, pak několik škubanců a na chvíli dobrý. Rychle přemýšlím co to mohlo bejt a po cca sto metrech zase škubance, zajiždím na krajnici a motor chcípnul definitivně. Nastartovat nejde, ani neblafne. Zběžně překontroluju připojení všech hadic a elektriky v motoru (cca 5min) a jdu zkusit znova nastartovat, motor chytnul, po pár vteřinách začíná vynechávat volnoběh a chcípá. Sleduju že čím déle nechám motor v klidu, tím déle to pak po nastartování běží, než to zase chcípne. Přijel pro mne kamarád, vzal za lano a jedeme domů. Cestou jsem si chtěl před křižovatkou udělat aspoň trochu podtlak v posilovači brzd, tak jsem si nastartoval s tím že to stejně za chvilku chcípne. Jenže už to nechcíplo a dalších asi tak 20min běželo bez problémů na volnoběh. Beztak jsem radši dojel na laně, na parkovišti jsem zkoušel popojíždět a všechno se teď chová správně. Autu už ale nemůžu věřit, dokud nepřijdu na to co to způsobilo.
Jako jedna z příčin mne napadá nedostatečný přísun paliva z nádrže. Někde mezí čerpadlem a vstřikovacím ventilem by podle Cedrycha měl být jemný filtr, ale upřímně nevím kde ho hledat?.....fajn by bylo si taky změřit tlak paliva, ale nemám čím - existuje způsob jak provizorně ověřit že tlak je v pořádku?
Jestli jste někdo měli podobnej problém, poraďte co za tím může ještě bejt, opdoledne zkusím přejet pár km do garáže a tam začnu laborovat prakticky.
Extreme Tyres