Jaky sport. filtr?

prohledat
7 příspěvků (zobrazeno 1 až 7) od 25.05.2008 do 26.05.2008, založil/a Rider skoda
řadit dle data
20:43:47
26.05.2008
Rider skoda
oprava predchozihop textu!!! Kdyz koupim nejaky za 500,- treba a napustim ho tim specialnim olejem pro filtry,tak by propoustet necistoty nemel ne?Ty se na nem urco zachyti?Ty drahe filtry jsou take bavlnene nebo molitanove?
20:41:05
26.05.2008
Kuladmin
Vys .. se na to kup si par poradnejch do zasoby originalu a v cas je men a mas to mnohem lepsi. Muj nazor. A myslim ze nejen muj.
20:33:11
26.05.2008
Evž@
-> Rider skoda: raději nech origo filtr jestli chceš mít zaručeno že ti to saje opravdu čistý vzduch.A jestli chceš za každou cenu sportovní filtr tak pod 800,- bych si nic nekoupil byt tebou,jedině KN,Green filter atd....
19:37:30
26.05.2008
Rider skoda
kdyz koupim za 500,- a nbapustim ho filtrrem,tak by propoustet nemel ne zasdny bordel?
17:07:12
25.05.2008
petřík
-> Rider skoda: já mám v eRku vložku KN stála asi 1700 o tom jestli to má nějakej příznivej vliv se mužou vést debaty za jízdy jsem samozřejmě nic nepocítil ale podle mě bez měření není člověk schopnej poznat i kdyby to přidalo třeba 5% výkonu což je samozřejmě i tak blbost... vyházel jsem z toho že pro motor to bude asi lepší a ve vysokejch otáčkách budu dostatečnej přísun vzduchu do karbu ... k něčemu to určitě dobrý je to by tuhle značku nejezdily formule 1 a podobný auta ale aby sis představoval že to tam dáš a poznáš že to jede líp tak to asi ne...
jediný co sem na 100% pocítil že mi nějak fest píská kapsa na pravym blatníku 1
16:37:58
25.05.2008
Crestik
tyhle sračky do 500Kč jsou uplně na hovno...jsou jenom dělané z řidšího materiálu, takže ti do motru lítaj větší částice, než s origo a na výkonu to stejně nepoznáš. Pokud tam dáš kvalitní filtr za 2-3tis, který má dejme tomu taky lepší průchoz už třeba nepustí tolik bordelu dovnitř, tak jsi utopil 6x tolik peněz za stejný efekt, že to v podstatě nepoznáš :-)
Btw. nějaký KN nebo Green měl jeden kámoš na Xsaře a nejenže to dělalo větší hluk, ale měl i nějaké problémy v přechodech, nebo středních otáčkách, už si nepamatuju...
Dle mě je rozumnější častěji měnit default filtr 5
13:29:26
25.05.2008
Rider skoda
N evim jaky sportovni filtr si koupúit?Ty levne do 400,- jsou asi pairove ne?Chi nejaky ten tqakovy komoly kuzel.Ale neni s tim bavlnenym velka starost?Se musi napoustet asi nejaky mtim olejem furt ne?Uvazuji treba tento: www.speedpro.cz/kuzelovy- filtr-tuning-vcetne-4reduk ci-prumeru-p-353.html nebo filtr znacky Raceland?Potradte nekdo prosim
Extreme Tyres