Na volnobeh kape

prohledat
10 příspěvků (zobrazeno 1 až 10) od 20.04.2008 do 21.04.2008, založil/a Spirig
řadit dle data
22:18:08
21.04.2008
Spirig
-> haso: ty mas namysli ten elektromagnet ktori je dole v karbeci a ide k nemu jeden kabel a po zapnuti kluca ma stavu a pohybuje sa tam take nieco ako klapka?? tak to je ok to funguje aspon dufam po odpojeni kablu cvaka a mal som ho aj vysrobovany a ide hodi hore-dolu...takze myslim ze tym to nebude...
20:09:48
21.04.2008
haso
-> Spirig: a co tak elektromagnet. odpojovac volnobehu?
15:20:21
21.04.2008
Spirig
Uz som mal aj karbec vonku komplet som ho vyfukal a zase to roby to iste
Na sitici parada a ked ho vypnem tak kape a pripada mi to tak ako keby bol ten karbec spomaleny ked pridam a pustim plin tak otacky padnu na1000 a hned na to padnu uplne donuli....Ma na to niekto nejake vysvetlenie??
14:23:54
21.04.2008
Spirig
Kontroloval som podtlakovu hadicu posilovacu pri posilovaci som ju zablendoval a na druhej strane natlacil do nej vzduch s kompresorom a drzi tlak to znamena ze hadica neni prdnuta som to mal nastartovane na sitic drzi otacky krasne alej jakmile vypnem sitic motor sa zatrase a skape....Vie mi niekto poradit co mam este skusit?????
12:55:32
21.04.2008
Spirig
-> belcanto: Ta hadica k cerpadlu by mala byt ok lebo benzin dava velmi dobre a ta hadica sa zda aj mne...idem to skontrolovat
08:42:46
21.04.2008
belcanto
Skontroluj hadicu podtlaku od posilovača k motoru,keď je niekde poškodená,nedá sa nastaviť voľnobeh!!!A druhý prípad,skontroluj hadice od nádrže k čerpadlu,či si niekde nepridáva vzduch :) veľa šťastia!
07:43:11
21.04.2008
Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
-> Spirig: pozri nastavenie karbecu - bohatost zmesy (tu malu nastavovaciu šrubu, mozno ma zlu gumičku a vyklepala sa)4
21:57:41
20.04.2008
Spirig
-> BIBO: To je takysto nove lebo sa robila hlava tak na tu prilezitost sa to komplet pretesnilo...Lenze ci to nemoze byt podtlakova hadica na posilovac lebo brzdy nemam bohvieake a pocul som ze ked je prdnuta ta hadica tak blbne volnobeh. Ale zas potom bi mi to nestrielalo a pri volnej jazde mi to obcas sklbne...Takze neviem
21:32:52
20.04.2008
BIBO
cauko.vyskusaj vymenit tesnenie pod saním
21:08:54
20.04.2008
Spirig
Nazdar mam taky problem mam rapidu 742.136 a dnes som isel nieco kupit do obchodu a tak som dal sitis setko ok a potom hned nato som ho vypol presiel som asi 2km a zastavim a prestal drzat otacky vzdy mal tak 600 (rapid budik dost nepresny) no a teraz rucicka skakala az na nulu motor sa mykal jak saleny teda ze zvysim otacky a nic nereaguje.
Tak som teda skocil strikovy nech mi kukne na predzapal so stroboskopom no a ten bol tiez ok rozobrali sme karbec (pred mesiacom bol komplet nanovo vycisteny a pretesneny) no a ziadna spina tam nebola vsetko ciste a vsetko chodilo tak ako ma sitic ok plavak tiez aj ta klapka ktora nam otvara a zatrvara palivo ktoru nam riadi kablik napojeny na karbec aj ta funguje...

Vie mi s tym niekto pomoct a este ked idem a podradim a pustim plin tak zacne buvlat a obcas aj streli doteraz to nerobila
Ja uz som v koncoch aky mate na to vy nazor???
Extreme Tyres