skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kde hledat problém...
07:32:53
12.02.2008
12.02.2008

Tuneman2
-> gabo00000: právě že ventily se seřizovaly taky, je to spíš jako by byl v háji předstih, ale ten je nastavenej taky dobře, fakt z toho nechápu-> Kuladmin: no, to bych musel sehnat origo výfuk, ale co vím, tak předchozí majitel něž si odrovnal svým stylem jízdy motor, tak mi dokázal i videozáznamen že to auto jelo normálně :-/
22:26:35
11.02.2008
11.02.2008

Kuladmin
No ja nevim ale jestli jsou takovydle vyfuky na aute tak moznaa i todle by to mohlo bejt. Je tam defakto jen roura celopruchozi vyfuk tudiz zadny odpor. Ja bych to pomalu skusil dat normalni vyfuky. Pokud mas vse serizeno a v poradku tak proc by to todle nemohlo byt. Kdyz me kdysi upadl vyfukove potruby hned dole v prvni casti svodu tak to vubec nejelo do kopce jsme se s tim malem nevyskrabal a neslo mi v tu chvili o ten silenej zvuk - nastesti se mi to stalo cca 200m od garaze pod kopcem takze pohoda.
22:02:03
11.02.2008
11.02.2008

gabo000000 - zrušená registrace
-> Tuneman2: pokial to klepe tak by som ani nepovedal ze vyfuk...skôr ventyli nie? a strata tahu môze byt aj karburatorom
boh vie ja sa do fa moc nevyznam
boh vie ja sa do fa moc nevyznam
21:04:20
11.02.2008
11.02.2008

Tuneman2
jo a místo střeďáku mám rezonátor...prostě to auto jede hrozně, reakce na plyn je podivná..asi tak
21:02:06
11.02.2008
11.02.2008

Tuneman2
Předem zdravím ty co sem napíší:-)..problém mám asi tento..po měsíci, kdy sem se svým málo časem co sem měl k dispozici konečně doskládal motor, abych se poprvé projel s novým autem(původní motor byl KO a taktak sem se pohyboval) se mi to pořád nezdá. Zapalování mi seřizoval autoelektrikář, pořád sem to nemohl seřídit aby motor šlapal jak hodinky a ani ted to není OK, auto má navolnoběh dobrý zvuk, do 3000 otáček jede pěkně, ale pak motor ztrácí točivý moment a "klepe"..od původního majitele je na autě výfukový systém bez středového tlumiče a na konci je plnoprůchozí tlumič, dost mě hryzá myšlenka, jestli je možné, že ten výfuk brzdí motor...můj subjektivní pocit je, že auto řve a nejede...a ne že by o bylo tím že je to fáčko jak by napsal třeba Tom.t, prostě když to porovnám se svým civilním formnem, tak je to "líný", nevím na co se zaměřit, prosím hlavně o radu jestli můžu vyloučit výfuk jako příčinu, děkuju za odpovědi:-)