Volnoběh jak z pouti...

prohledat
8 příspěvků (zobrazeno 1 až 8) od 27.01.2008 do 30.01.2008, založil/a Vlda
řadit dle data
13:50:04
30.01.2008
Labros
taky mě napadá zkontrolovat lanko plynu, jestli není v základní poloze našponovaný.
02:56:20
30.01.2008
Dalibor
zkus se podívat na lanko od plynu
00:40:15
30.01.2008
Zaki
-> Vlda: tej lambda sonde by som tiez moc neveril, na favach a feldach niektory menia lambdy pomaly kazde dva roky a niektory maju 250000km a furt povodnu, takze tak...
21:49:56
27.01.2008
Vlda
díky moc za názory, paradoxem situace je to, že v servisu byly společně s výfukem vyměněny i rozvody. Takže rozvody jsou nový. Na rozdelovaci je od leta novej palec, víčko i jsou nový kabely. A hlavně do ty návstevy autorizovaneho "kvalifikovaneho&quo t; servisu slapal volnobeh normalne. Zkusil jsem odpojit baterku, zitra nebo pozitri(zkratka az se dostanu k autu) baterku zase zapojim a uvidim. Nekde jsem slysel ze u BMM lze vymazat pamet zavad odpojenim baterky... No uvidim, kdyz nic tak diagnostika no:-/ Kazdopadne díky moc za vaše názory a snad i nějaké nové se ještě objeví. Díky
20:13:15
27.01.2008
Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
jj, rozvod a vymlacenej rozdelovac ma taky vliv na volnobeh ale tohle hodit na diagnostiku, muze to byt cokoliv4

zlaty 742 skodovky s karburátorem1
19:28:45
27.01.2008
Kuladmin
tak jak rikas hod to nejprv na pc a az pak bych dal hledal. Pak jeste kolik to ma nalitano resp. jak je na tom rozvodovy retez - nerachta tam jak blazen? (aspon u klasiky karbecu je todle hodne znat - nevim jak u strikacky).
16:35:46
27.01.2008
Vlda
to že měli smazat pamet ŘJ je myšlena paměť závad, kdy predtim lambda nemohla posilat dobry info
16:33:26
27.01.2008
Vlda
Zdravím všechny, stalo se mi na autě(fávo 781.135b, čili BMM 40kw), že .se mi na půl roku novým prvním dílu výfuku kompletně oddelila priruba od trubek, tudiz splodiny sli ven z auta hned za svodama, ani nepresly tedy pres lambdu. Hned jsem zavezl auto do servisu, poprve v zivote jsem na tohle zvolil originální servis škoda v domnění, že auto bude mít náležitou péči... Pominu problémy a hádky při předávání vozu, pominu to, že mi dolili litr oleje 15W-40 do motoru kde je 10W-40 od jiny znacky atd.. Ale trapi me to ze auto ma naprosto kouzelnej volnobeh... Na miste nema problem pravidlene pulzovat mezi 800-1300 ot kdyz jedu po rovine na 4 a pustim plyn, auto vesele pokracuje pod plynem a nezpomaluje, kdyz prerazuju tak otacky ani nepadaji, kdyz jedu a vyradim zustanou si v klidu mezi 1500-2000ot. dokud to nebylo v tom servise tak to bylo ok. První vec co me napadla, že proste jak byl ten vyfuk utrzenej tak si lambda musela nastavit zakladni hodnoty z pameti a dela to porad i ted, tudiz ze meli v servise smazat pamet ŘJ, ale neudelali to. Dalsi vec, ze je v haji lambda, ale zase predtim to jelo normalne tak nevim. Muzete nekdo poradit co si myslite, že by to mohlo být? díky moc
Extreme Tyres