-> alchstuip: ja poznam firmu na vyrobu rôznych hydraulickych hadic..ale nemienim kôli tomuto TESTU tolko investovat..ja si len chcem nieco vyskusat...potom ked to pôjde mozno...nieco objednam.. ale inac dakujem za ochotu
16:36:00 23.01.2008
alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
-> gabo00000: skus sa popytat na www.hadice.sk/new.htm ked som zhanal hadicu na brzdovku - od nadobky k valcom, boli dost ochotni poradit, pisni im mail
PS: pri pisani si daj pozor na pravopis a stylistiku, aby si o tebe nemysleli nic zle
16:30:43 23.01.2008
gabo000000 - zrušená registrace
-> Saky: no bojim sa za takato hadica sa nevyraba a mne to staci ked to vydrzi pol roka..mozno ani tolko
23:21:45 22.01.2008
Saky
no tak ja ti teda poradim neporadim.... ono 1, zalezi jaky tlak? a za druhe proc nekoupis hadici primo na to delanou? s okama pruchodkama atd.. ? ono beznej tlak co je od olejovyho cerpadla to urcite vydrzi spis otazka jak dlouho co bude rikat na teplej olej atd.. ale podle me kratkodobe klidne mozna i nekolik let to vydrzet muze.. nicmene ja bych dal hadice na olej urcene..
nazow je ala saky
chcel by som len vediet ci vydrzi tlak oleja bezna smrtelna benzinova hadicka alebo ci musi byt nejaky special abo opletene alebo take nieco... dakujem pekne