favo Lpg Brc T100 ....

prohledat
12 příspěvků (zobrazeno 1 až 12) od 11.01.2008 do 15.01.2008, založil/a black_dragons
řadit dle data
00:13:12
15.01.2008
Slavek
-> King: Jo jo přesně tak,jen vyjímečně je chyba v LPG komponentech.Častěji je chyba v autě,i když na benzin jde zdánlivě dobře4
09:02:01
14.01.2008
King
-> black_dragons: Tak to je fajn, ale u těch silverek je skutečně 20tkm na většině aut už vykřičníček pro výměnu při problémech. Ale pokud to bylo jenom filtrem.....Já jsem na ně třeba kdysi taky zanevřel, protože bez cukání vydrželi jenom pár tisíc km, ale po implementaci favomotoru do shade jsem se k nim ze zvědavosti vrátil a třeba poslední sada mi vydržela 40tkm bez zaváhání....
-> Enginer: "... pokud ti to na benzin jede ok. tak je pul problemu odstraneno. pak víš že je to nekde v lpg systemu...."

Eééé :) Obávám se, že strom praxe o hodně zelenější4 Už to tady padlo - pokud se některý problémy zjevujou jenom na lpg, většinou to signalizuje buď problém zapalování nebo netěsnost v sání. Ani jedno přitom neznamená poruchu komponentů LPG 4
18:03:44
12.01.2008
black_dragons
-> Slavek: budes se divit mam silverky a naprosta spoojenost vycistil sem filtr a vse OK ..
14:01:35
12.01.2008
Slavek
Jestli to pocukává,tak ten vyklepanej prach z filtříku nepomůže..Jestli máš 20 000km na svíčkách a ještě k tomu Silverky od Brisku,tak to je ten pravej důvod vynechávání motoru.. Totiž svíčky v autě na LPG vydržej tak max.20 000 km..7 A Silverky-to jsou z mých letitých zkušeností s LPG ty nejhorší..Doporučuju používat obyč DR15YC,stojí kus asi 35-40 kč a po 15 000 km je vyměnit.52
11:42:07
12.01.2008
black_dragons
diky za rady problem vyresen .... filtr na plyn mi pripominal po oklepani jako bych strouhal grafit...
00:29:36
12.01.2008
Enginer
hlavne nedávno jsem byl taky v asevise lpg. kuli predstihu. a rikali pokud to jede na benzín musí to jet i na plyn.takže to nejkde musiš mit pricpaný. koukni na multiventil. na bombe je tam takový kolečko kterým zavíráš plyn z bomby. já ho mam vytočená asi na 5 otáček.takže jestli ho máš treba min vytočenz nemusi tydy protekat dostatek plg k motoru...ted me to napdla tak to skus treba.tuhle jsem to to uzaviral a pak málo otebrel a taky to jelo nák divne jko když docházi plyn v nádrži. tak jsem to pak otevrel víc a jede to ok zase
00:24:02
12.01.2008
Enginer
hlavne zjisti jestli ti to delá i na benzín. pokud ti to na benzin jede ok. tak je pul problemu odstraneno. pak víš že je to nekde v lpg systemu.to ti v servise seridi.jestli nemáš moc bohatou smes.on totiž lpg hoři jen pri te správne smesy lpg x vzduch. jak to je v jinem než tom správnem pomeru tak to nehoří proste.
19:07:35
11.01.2008
black_dragons
-> King: prave ze vzduchac je cistej svicky brisk primo na lpg na a je na nich jen 20 000km na benzin jede uplne normalne ale jak dam plyn tak jak je to jako by mi prave dochazel cim vic tomu dam tim vic to nejede a skuce a zhorsuje se to ,.... a jeste prosimte kde najdu ten filtrik a kde zavru plyn na bombe nekde ??
17:38:50
11.01.2008
King
-> black_dragons: Obvykle stačí vyčistit tzn. vyklepat z něj ty kovový "piliny" a vyprat v benzínu. Ale takový ucpání je extrémní případ. Navíc přes něj jde kapalnej lpg z nádrže, takže se musí nejdřív zavřít odchozí ventil na multiventilu, pak vyjet zbytek plynu z reduktoru a pak teprve povolit spodek ventilu s filtrem. Po sestavení by to chtělo aspoň zkoušku těsnosti s jarovou vodou.
Spíš bych začal svíčkama a kontrolou těsnosti sání. Vzduchovej filtr doufám nenese na hrbu 5 místnou cifru v kilometrech? :)
17:28:57
11.01.2008
black_dragons
klapa vykuchana , dela jen na plyn na benzin normal takze na elekromagnetickem ventylu co na plyn je ten filtr da se koupi nbo staci vycistit ??
17:27:34
11.01.2008
King
-> black_dragons: LPG má překvapivě taky filtr - je to spodek elektromag. ventilu na potrubí k reduktoru. V extrémním případě se může zanýst taky.
Na benzín to vůbec nedělá? I kdyby ne, tak první podezření padá obvykle na svíčky - nová sada nezaškodí.
Termostatickou klapku v sání máš už vykuchanou?
16:14:23
11.01.2008
black_dragons
v poslednich dvou dnech jsem zaregitroval nejakou az moc lenivost motoru kdyz jedu na plyn motoru se nechce moc do otacek a kdyz mu pridam tak jao chce jet ale nepatrne pokuckava ... ale fakt nepatrne kdyby to byl benzin tak bych rek ze mam ucpyny filtr.. proto se ptam cim tomuze byt a lpg taky nejaky filtr nebo cim to muze byt diky .
Extreme Tyres