Mezikus pro pripojeni olej.filtru

prohledat
17 příspěvků (zobrazeno 1 až 17) od 04.01.2008 do 09.01.2008, založil/a Štěpán
řadit dle data
11:04:40
09.01.2008
K.o.l.d.a.
-> pistaa: Jéé to je škodáá 6
09:59:08
09.01.2008
pistaa
-> K.o.l.d.a.: Valala sa mi avta s uz som predal...
09:44:12
09.01.2008
K.o.l.d.a.
-> pistaa: tak tyhle výhody toho výměníku jsou mi tak nějak známý, bohužel cena je někde jinde..Ten výměník se podle mě hodí spíš na okruhy, kde ty motory jsou pořád skoro v maximálních točkách...
Vím, že to na engitecu prodávají, jen jsem si říkal, že kdyby se to někomu doma válelo...5
23:21:13
08.01.2008
pistaa
-> K.o.l.d.a.:
www.engitec.cz/index.php? action=bro...

tu najdete medzikusy.. mno a co sa vymeniku tyka tak myslim ze hej .. udrziava konst. teplotu oleja .. zohrieva a i chladi .. dla teplot a ich rozdielov.. a my vyssiu ucinost a i jeho cena je inde
23:00:27
08.01.2008
K.o.l.d.a.
Taky sháním tenhleten mezikus pod oil filtr pro připojení hadic na olejový chladič..neválí se to někomu zbytečně doma? 4
BTW to pistaa: myslíš že ten výměník je o hodně lepší než obyč olejový chladič?
02:05:51
08.01.2008
Climber - zrušená registrace
-> pistaa: To s tím zaslepením kanálu jsem psal hned nahoře, ale zřejmě to neni ta spravna cesta...

-> Štěpán:
Nevim, jak přesně je ten mezikus s termostatem řešenej, neměl jsem to v ruce, ale idealní by bylo, kdyby tam termostat fungoval jako vyhybka s tím, že pokud by byl olej chladnej, sel by do toho mezikusu a nasledne do filtru normální cestou přes blok(eventuelně bys vyvedl hadici z toho olejového kanálu v bloku, co je pod tím hlavnímkanálem-myslim, že je tam šroub s 19mm hlavou a napojil ji na jeden ze vstupů na mezikusu), pokud se olej přehřeje, šel by hadicí, která se vyvede přímo z čerpadla(taky tušim 19mm hlava) přes chladič do druhého vstupu na mezikusu.
22:00:22
07.01.2008
pistaa
-> Climber: jj ten kusok som mal.. prednedavnom som ho mal.. ale myslim ze lepsie riesenie je vymennik vody ako mam teraz.

-> Štěpán: chces plnoprietokovy chladic? a ci ako nechapeme sa uz asi..a ak ano ved zastopluj pod prsami vyvod oleja do bloku a das tam hadice ako to mam ja.. a mas plnoprietok chladic
11:45:07
07.01.2008
Nwkt
-> TUNER: zajímavé 1
08:43:41
07.01.2008
TUNER
Nestačilo by tohle a treba jen udělat větší díry pro ty hadice?

tuning.autodoplnky.cz/ada ptery-mezikrouzky/adapter- pro-zapojeni-cidel-pro-tep lotu-a-tlak-olej-s2222341
23:32:23
05.01.2008
Štěpán
-> Climber: jj,to mam,mam ho i pripojeny,ale do chladice to jde obtokem a ja tak potrebuji poslat vsechen olej.Tak si myslim ze je to nejjednodussi tudy a jak pise i Pistaa tak i co se tyce cidel:-))
21:22:38
05.01.2008
-> pistaa: Hele měří to přesně, je jen třeba si uvědomit, jestli chceš měřit teplotu oleje před jeho čiností nebo po jeho činosti. U vody třeba měříš hodnotu teploty vyšší.
Jestli Ti připadá nevhodné zabudovat čidlo do výpošťáku, neni problém provrtat vanu jinde a zevnitř jej přitáhnout maticí, vana má relativně tenkou stěnu, takže bude čidlo dostatečně ponořené do oleje. Pokud bys chtěl mít kontrolu nad teplotou oleje a udržovat ji pokud možno na stejné hodnotě, dá se koupit mezikus s termostatem(je celkem drahej), obávám se ale, že na ten tady asi nikdo návod mít nebude.
14:28:32
05.01.2008
pistaa
-> Climber: a ako prestne to potom mera? cca -+20 stupnov...a to nepotrebujeme ...ja to chcem mat aktualne..aby olej obtekal okolo cidla teploty ...podoben ako to je s vodou...potom sa da rozpravat o ako tak prestnom merani... viem ako sa to da a neda sam to tak mam...a co co chce STEPAN ..to ej druha ..jednoduhsia rychlejsia moznost ako to dosiahnut...
14:11:27
05.01.2008
-> pistaa: Nevim sice co znamená "daco menej", ale podle mě to neni potřeba, snad jen kvůli tomu čidlu oleje, ale to se dá bez problému zabudovat do výpušťáku. Pokud jde o olejovej chladič, tak zaslepis olejovej kanál z čerpadla do bloku a vyvedeš tlakovou hadici z olejového čerpadla a přes chladič vyvedeš druhou hadici, kterou zapojíš do bloku z pravé strany, kde je olejovej kanál, je tam díra zaslepená šroubem
00:21:05
05.01.2008
pistaa
-> Climber: ale potrebuje ..ak chce daco menej komplikovane pridat ...olej chladic popr cidla teploty a tlaku oleja
22:48:59
04.01.2008
-> Štěpán: -jestli máš novej blok na plnoprůtokovej filtr, tak to nepotřebuješ4
20:49:03
04.01.2008
barborek - zrušená registrace
To se nevyplatí vyrábět... kup to třeba na www.speedpro.cz
20:43:06
04.01.2008
Štěpán
Prosim vas nemate nekdo vykres na mezikus pod olejovy filtr na pripojeni hadic k olejovemu chladici? dekuji
Extreme Tyres