Nechce startovat

prohledat
5 příspěvků (zobrazeno 1 až 5) od 03.11.2007 do 04.11.2007, založil/a Rabbit
řadit dle data
23:17:14
04.11.2007
Rabbit
Olej sem kontroloval jen zběžně podle měrky. Prostě sem kouknul jakou barvu má olej na měrce. S těma svíčkama je to chytrý asi to bude tendle případ. Kouknu na ně až budu doma.
19:43:10
04.11.2007
Bukac
A jak si zkontroloval ten olej?Ona ta voda vůbec v oleji být nemusí a může se dostávat jenom do válce(válců).To co popisuješ přesně odpovídá tomu,co jsem teď řešil já.Není špatné,když vytáhneš svíčky a porovnáš je mezi sebou.Ty,které jdou do válců s vodou budou vypadat jakoby takové mokré a mírně narezlé.Ani kontrola kompresních tlaků ti nepomůže.Já jsem měl utopené 3 válce a tlaky úplně normální .5
18:28:22
04.11.2007
Rabbit
Heh, tak tos mě uklidnil. Dneska sem koukal na olej a je "krásně" černej. Žádný bahýnko, ještě kouknu na vodu jestli mi tam neplave mastný kolo.
22:08:38
03.11.2007
Bukac
Ahoj.Vypadá to opravdu na to těsnění pod hlavou,nebo nedej bože hlavu.10
Ale ani jedno,ani druhé není problém vyměnit.6
20:42:21
03.11.2007
Rabbit
Ten motor je nějakej divnej. Začalo to blbnout potom co sem vaměnil zrepasovanej karburátor za starej.
Po výměně nem nastavil karburátor na benzín a potom sem sešteloval i plyn. Jakž takž to chytlo (to bylo venku ještě okolo 20°C) a normálně sem dojel z garáže domů (cca 20 km).
Za týden na to sem o výkendu přišel k autu, že se projedu. Auto celý týden stálo protože přez týden nejsem doma. Když sem to chtěl natočit, tak startér skoro neotočil motorem (batrie nová 55Ah v OK stavu). Pak se auto začalo tak divně klepat, tak sem to nechal. Pustil sem to z kopce, ale nechytla. Resp běželo to tak na 3 válce a jak sem vyšláp spojku, tak to zdechlo. Pak mě kámoš roztáh. Po asi 200m tažení se motor chyt a běžel normálně, ale zdálo se nám, že to bíle čoudí.
Od tý doby to po delší odstávce (stačí tejden) nechce chytit. Když se to roztlačí nebo roztáhne tak se to chvíli trápí na tři válce a pak normálně jede. Když k tomu přídu druhej den, tak mi to normálně naskočí, akorát to bíle čoudí do tý doby než ujedu pár metrů.
Co tomu je? A neřikejte mi, že je vprdeli těsnění nebo nedejbože hlava? Přitom to nevaří, ale je fakt, ze na víčku kudy se dolejvá olej je takovej ten hnusnej "hnis".
Extreme Tyres