Pomoc

prohledat
8 příspěvků (zobrazeno 1 až 8) od 06.10.2007 do 06.10.2007, založil/a cobra11
řadit dle data
16:16:56
06.10.2007
cobra11
tak kazdopadne vymenim tesnenie pod hlavou, pital som sa otca a on hovoril ze ho este nemenili
jediny problem je ze nemam nomentovy kluc, takze matky a srouby pritiahnem len podla citu a ruky..neviem je to az tak dolezila mat to momoentovim klucom utiahnute?

iank tu je video dokez ze netaha, zo zaciatku som radil normalne, max 3500 ot./min a sel som na plny plyn a vobec netahala, potom som ju uz nepustal pod 4000 a isla jak dabel, ale ta spotreba je potom tak 30-40 litrou3
inak na zaciatku videa bola rucicka presne vstrede, pred bielou ciarou na niakych 40 stpnou a nakoci videa bola teplota 90 stupnou
http://www.youtube.com/wa tch?v=y6qGPfq3Zro
15:29:14
06.10.2007
Dušan
-> juraj: tak to ze jsou mastny je zrejme od oleje 1. Jestli se ten olej neztraci nejak markantne, tak to muze jit klidne pres voditka ventilu. Tama to dokaze docela slusne brat olej a smrdi to. Ale kdyz rikas, ze je to mastny po chvilce, tak bych to videl spis na ty krouzky. To cukani zpusobuje ten olej na svickach, protoze je to jako kdyby byly mokry a chytaji se jen ve velkych otackach kdy to pali vsechno.
Ale to ze netaha by tolik svicky od oleje neudelaly, to by spis jelo na 3 valce a podobne. Dle me tam mas malej predstih
15:20:15
06.10.2007
cobra11
-> Dušan:
kabeli su nove, rozdelovac mam funglak, ale este nei nahodeny, ale stary este zatial ide, sviecku ked vyberem iskry hazde
cierne su, ale asi ne ud uhlia ale mastne od oleja...
volnobech za normalne zohriateho motora
je 750-800 ot./min, takze stymproblem asi nebude

aj tak by som najradsej vyhodil ten motor a dal tam favo 136, lenze to bude aj nieco stat, ja teraz sa chystam lakovat takze peniazky pojdu nato...
motor chystam vymenit buduce leto6
15:13:51
06.10.2007
Dušan
-> juraj: ses si jistej ze ty svicky jeste nejak zapaluji ? to cukani muze zpusobovat chyba v zapalovani at uz kabely nebo ty svicky. Zalezi taky jsetli cerny myslis matne cerny jako od uhli nebo mastne jako od oleje. Pripadne v nizkych ze to netaha muze udelat hodne nizkej volnobeh, je to jak kdybys mel motor na medu :-)
Cukání muze zpusobovat i podsavani pod karecem
13:26:06
06.10.2007
cobra11
-> charon:
a moze to suviset aj potom stym, ze taha iba vo vysokych otackach...ta teplota je umna tez tych 70-90, do cerveneho uplne nesla
12:39:53
06.10.2007
charon
-> juraj: Ten bílej dým a přehřívání by mohl ukazovat na těsnění pod hlavou, v podstatě stejnou poruchu mám momentálně taky, mě u toho teda ještě lítá teplota mezi 70 - 100 stupněma
12:31:58
06.10.2007
cobra11
jo a staci aby bola desat minut nastartovana a potom ked vitahnem sviecku je uplne cierna cela opalena8
12:29:39
06.10.2007
cobra11
mam S120tku,,,
lenze mam teraz snou velky problem a potrebujem pomoc...
cca pred pol rokom zacala dimit, ale olej ani vodu nezere, pred rokom som doplna nalial vodu a olej a odvtedy sa snou najazdilo cca 1000km a ani kapka nechyba..
lenze teraz dymi brutalne. striedavi bieli a cierny dym, uz to neni ani ta pekne vona olovnateho benzinu ale hnusny spaleny smrad
neviem cim to je, ci je to voda vo valcovh, rozvody, predstich zapalovania alebo zle nastaveny karbec...
ale to neni vse, je ot mesiac co to robi---NETAHA
ked sa ide na trojke 40-50km/h alebo na stvorke 60-70km/h zacne trhat a vobec netaha, musim ju drzat tak nad 4000otacok aby sla, vtedy ide perfetkne ale vela zere, to mi az tak nevadi lebo jazdim malo.
lenze teraz sa zacala aj prehrievat, takze uz to vadi

pls poradte co smou mam robit...diiik
Extreme Tyres