Dotaz karburátor Ii.komora

prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 02.10.2007 do 03.10.2007, založil/a Bukac
řadit dle data
22:39:03
03.10.2007
Bukac
Díky.
08:52:31
03.10.2007
King
Taky se kloním k tomu Dušanovu vysvětlení. Pokud nefunguje kvůli membráně 2. stupeń, je směs při plným plynu a otevření 1. klapky chudá. Ta obecně hoří pomalejc a při vyšší teplotě, než směs "tak akorát" :) Pokud to není kompenzováno zvýšením předstihu (což se neděje), motor se přehřívá. Klasicky to znaj LPGčkaři, kde není problém nastavit reduktor na chudší směs a v kombinaci s nevhodně nízkým předstihem může dojít i k¨propálení dna pístu. Sytič je na SEDRu samostatnej další "karburátor" a speciálně přípojka podtlaku pro membránu ho nijak neovlivňuje. Problém mu dělá jedině víko karbu, protože skrze jeho kanálky sytič saje benzín a v případě netěsnosti víka je problém.
06:27:12
03.10.2007
Dušan
-> Bukac: tam je spíš vliv na bohatost směi a ta má zase vliv na tgeplotu motoru
23:19:01
02.10.2007
Bukac
Ahoj.
V článku pana Čecha na škoda techwebu o karburátorech jsem se dočetl,že poškození membrány jenž ovládá 2.stupeň karburátoru dochází ke zvýšení teploty chladící kapaliny asi o 10 stupňů a k přisávání falešného vzduchu.Podobný problém jsem měl se svým karburátorem a po výměně dotyčné netěsné mebrány tento problém ustal.Ale stejně si nedovedu vysvětlit,proč má netěsná mebrána vliv na teplotu vody.Můžete mi to někdo vysvětlit?Má netěsnost této mebrány vliv na funkci sytiče?
Extreme Tyres