volnobeh, cukanie, trhanie, skapínanie

prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 01.10.2007 do 01.10.2007, založil/a andre
řadit dle data
21:52:21
01.10.2007
andre
nemôže to byť niečo také, že nestíha podávať palivo?...AC pumpa ho tlačí? nemôže napríklad nejak vynechávať občas ked je na tom volnobehu...? napríklad...
21:50:16
01.10.2007
andre
no to je na tom zlé, že vôbec neviem kolko má naozaj ten motor nabehaných ani čo s ním bolo robené ak vôbec niečo...ked som ho kúpil, tak sa vymenil olej(motorový, prevodový), nové sviečky, káble, filtre, nastavili ventily(tie sa štelovali potom ešte raz tuším-kontrola)myslím, že aj hadičky sú v poho...už si nepametám, lebo za tie dva roky čo som ho upravoval a opravoval, som videl snád každý kút toho auta a čo nevyzeralo nejako dobre, tak sa snažilo to vymeniť, odstrániť...ale tento motor ma vždy dostane ako vidím....ale ono je to tiež také, že niekedy sa nič nedeje a niekedy je to úplne na pizzu
21:15:22
01.10.2007
Kuladmin
A kolik to ma natoceno a je meneno uz nekde neco treba ja nevim rozvody a co sestelovany ventily atd... Pak uz me pokud teda vsechno mozny vepredu meneny napadaji hadicky co jdou z nadrze - kdyz das pryc zadni sedacky tak na pravy strane je vicko a mrkny tam na ty hadice zda drzej a jestli jsou ok a bacha na ty 4 dratky co tam vedou at je pak neskripnes pri zavirani toho vicka.
21:01:20
01.10.2007
andre
no odbublinkovač úplne nový...karbec menený už tretí spolu so sytičom..hadice by mali byť v pohode...motor bol štelovaný už milionkrát a bolo menených x vecí či už čo sa týka elektriky(rozdelovač, sviečky, káble, teristor a neviem čo ešte), tak aj karbec, podložka pod karbecom, sytič, povyplachovaný AC pumpa, naištolavaný palivový filter..no proste kopa vecí...tento probém som tu už riešil kedysi, ale ked som an aute jazdil( častejšie- asi tak 3x týždenne) po tom, čo sa vymenili a naštelovali šetky tie veci, tak som nemal problém, proste šeci sme mysleli, že je to odstránené...a posledné 3 týždne stálo a dnes som ho išiel nakopnúť a vlastne zas šetko sa opakuje10

takže už neviem či je motor úplne na sračky a už len rozobratím alebo výmenou by sa to úplne odstránilo alebo čo mám robiť...
20:48:13
01.10.2007
Kuladmin
Stim bezinem aspon skus poutahovat a zkontrolovat zda nejsou zpuchreli hadice - bacha na odbublinkovavac at nepraskne. A stim cukanim tipuju spatne funkcni sytic a pak dale x moznosti spatne sestelovany , atd atd..
19:50:35
01.10.2007
andre
favo motor 135
ked dlhšie nejazdím na aute(čo je dosť často) tak poprvé nejde naštartovať kým nenaťahám benzín do karbecu...a potom mám problémy s volnobehom...kolísajú otáčky, motor skape občas, niekedy pri pridaný trhá a po chvíli začne ťahať za plynom normálne..alebo som skúsil ísť pomaličky na jednotke, tak auto úplne poskakovalo(neboli nízke otáčky, že by chcelo skapať ale)...čím to môže byť?
Extreme Tyres