Skus to nejdrive odvzdusnit tzn. otevri topeni dolej prosich vodu a vepredu v kufru je kohoutek pod nej del flasku a nastartuj - trosku je dobry prislapnout plyn - scitem ne cihlu na podlahu pokud ti zni potece plynule kapalina je to ok. pak eventuelne cuchni dozadu do nadobky zda nesmrdi po spalinach a pak jukni pod vicko kde se doliva olej jestli se tam netvori takova hnusna emulze a jeste zda ti nejde no lidi ted poradte asi bili kour z vyfuku pak je jasny ze jde nekde voda do motoru a pokud navic ubyva a nikde netece tak je to potvrzeni a jeste mrkni zda naopak neprybiva olej - on to teda pak uz nebude jen olej ale + voda. To je asi tak vse.
19:37:57 22.08.2007
Vajda
může to být možný já to auto mám tenden od strýce který ho používal jako zemědělský teréňák a rok to nejezdilo
Mám doma úžu která sice už není nejdravější ale motorově klape dobře, teda jen se přehřívá a já nevím čím to může být?? Termostat funguje a pod autem voda nikde neteče - prostě po určité době se to zavzdušní a vařím!! Nejsem v tomhle nějak moc sběhlej a prosím o radu tady