Bych s dovolením navázal na dotaz. Koupil jsem LEKR se sáním a podložkou a připravuju ho na motor z Fáčka (co mám v Garde). LEKR byl na pohled celkem dost zasvinenej, ale nenašel sem nic, čím by nešlo pohnout. Když sem sundal víčko, vevnitř sem uvidel uplnej humusovitej povlak .. hlavne v plovákové komoře .. takovou nazelenalou barvu to mělo, jako žabinec..i trysky od toho byly zasraný ... sem se chtel zeptat:
1/ co to sakra je ? Zbytky po benzínu ?
2/ půjde to efektivne vypláchnout / vyčistit.
3/přijde mi, že ten LEKR má výrazne menší difuzory, než SEDR. .. zdá se mi to, nebo ne ?
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
karburator favorit 136
21:57:15
20.08.2007
20.08.2007

Hrabosh
11:36:46
08.08.2007
08.08.2007

Labros
Můžeš zkusit sundat víko karburátoru, zkontrolovat hladinu (podle Andrta, ke stažení na webu) a profouknout trysky ve víku, pokud to nejde seřídit tak jiný karburátor za 500kč.
10:51:29
08.08.2007
08.08.2007

Fjoo
Nam problem! Klesli mi volnobezne otacky motora a mam staru emisku.
V servise mi povedali ze mam zly karburator, vraj nieco upchate... Ma niekto podobnu skusenost? (vraj to nejde odstranit len vymenit) co je na tom pravda? popripade ako odstranim zavadu?
V servise mi povedali ze mam zly karburator, vraj nieco upchate... Ma niekto podobnu skusenost? (vraj to nejde odstranit len vymenit) co je na tom pravda? popripade ako odstranim zavadu?