Lekr sytič

prohledat
5 příspěvků (zobrazeno 1 až 5) od 11.07.2007 do 12.07.2007, založil/a Gryzly
řadit dle data
13:15:00
12.07.2007
spartra
-> Gryzly: šak automatickej sytič se neodpojuje4
jo tedkon koukám, měli by tam bejt dvě díry pro bowden, jedno klasický na plyn a druhej na našroubování bowdenu sytiče ručního4
hele ale si vzpomínám, když jsem ten sytič nechal otevřenej, tak to korigoval jen a jen ten auto sytič
ručním se jen ovládal nebo zavíral úplně5
07:34:07
12.07.2007
Gryzly
todle mi ted ráno poslala: Táta mi ještě včera říkal, že tam byl sice ruční sytič, ale že fungoval nějak napůl i ten automatickej nebo co. Že snad ten ruční nešel jako spustit úplně. Tak nějak jsem to z toho pochopila. Teď by tam prý měl zase fungovat ten automatickej. Rozumíš tomu?
06:54:00
12.07.2007
Gryzly
-> spartra: No mám tu někde klasickej LEKR s automatickým tak to porovnám. Ale když je tam manuální sytič a není zapojenej, tak předpokládám že automat zpět taky nikdo nezapojil. A tak asi sytič nefakčí a když nefakčí tak vím co to dělá na SEDRu ve škodovce.
Jinak to fávo má najeto poctivých 112 000km a první majitel byl její táta.
21:18:56
11.07.2007
spartra
-> Gryzly: no to nebude asi sytičem4
mám tu návod pač jsem ho měl taky
ruční sytič poznáš, krom bowdenu a táhla
i dle držáku bowdenu plynovýho lanka, mělo by bejt odlišný od klasickýho, drží na 3 šroubech křížovejch
měnilo se tam též táhlo ke klapce, bo přívěře4
16:00:13
11.07.2007
Gryzly
Zdravím. Poraďte, jak se předělával sytič na lekru na manuál. Asi zejtra bych tu měl mít jedno fáčko 1989, někdo tam předělal sytič na manuál, pod ovládáním sklonu světel je takový černý táhlo navíc. a mezi karbecem a baterkou je smotaný nezapojený bowden. takže usuzuju že to někdo předělal na manuál a později ten bowden odpojil. A ta slečna by kvuli jednoduchosti chtěla radši automatickej sytič. v zimě ji to skáče a nechce jet a za studena to neudrží volnoběh. takže automatickej sytič asi není zapojenej. A tak mě zajímá když se zapojuje manuál jestli se z toho automatu něco odpojuje. jestli když budu zapojovat ten automat jestli mi bude něco chybět.
Dík.
Extreme Tyres