pokračovat v práci?

prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 17.06.2007 do 17.06.2007, založil/a Olgoj Chorchoj
řadit dle data
17:44:46
17.06.2007
Olgoj Chorchoj
nn, až dozadu ji rozhodně nervu - nejde první centimetr posledního ložiska (dle mýho názoru v poslednim uložení - u setrváku). Jinak díky za zprávy - de mi hlavně o to, abych neměl křivej blok, nebo tak...
16:25:25
17.06.2007
vhml
a nerves tu vacku az dozadu kde uz neni presnej prumer ulozeni??? taky se mi stalo ze sem ji narval az dozadu a zasekavala se,ale pri pritazeni ty trojuhelnikovy podlozky slo vse v poradku. Jiank sli tam mas nekde hranu tak ji zkusit srazit, popr zabrousit
16:09:17
17.06.2007
petr s
-> Olgoj Chorchoj: Pokud se zlehka točí tak tam je nějaká hrana srazit hranu a uvidíš co dál
15:31:44
17.06.2007
Olgoj Chorchoj
motoráři poradíte? Očistil sem si blok z fáčka, že do něj zabuduju nějaký novoty a zjistil sem nepříjemnou věc: při montáži vačky jsem se zasekl na poslednim zbývajícim ložisku ( a ne protože by ta vačka měla velký uložení). Zkusil sem jinou vačku (120,130,100...) a ani jedna se tam nevlezla. S předpokladem, že už je to asi stejně v hajzlu sem vzal paličku a trochu vačce do bloku pomoh. To se osvědčilo a vačka se ted v bloku bez problémů otáčí. Vyndat jde - sice ne moc dobře, ale dá se. Zpátky do bloku se jí nicméně musí i nadále pomáhat - stačí buchnout a je tam. Je ten blok použitelnej, nebo to mám zahodit:/??? Dík
Extreme Tyres