Sportovní filtr ->kvalita

prohledat
5 příspěvků (zobrazeno 1 až 5) od 15.06.2007 do 15.06.2007, založil/a Discovera
řadit dle data
10:19:19
15.06.2007
Discovera
-> COL: to už nejde ta trúbka 3 už je ufiknutá6 karbec je napojený ze zadní části modrého plecháče...a tak výdech musí zůstat tak jak je 1 ale ten mě nepálí....
10:16:20
15.06.2007
Discovera
-> bitmap: No to je jak zakázané ovoce.....nečekám zázraky, ale z hecu to chci testnout...proto sem ho kupoval...a pokud by to bylo k užitku a po nějaké době by se podařilo ho něčím vyčistit a stéle by šel použít (sice nebude napořád...ale...) origo modráka tam můžu dát kdykoliv 4 . A ty přípravky na ty filtry sem ještě neviděl a tak nevím co je to za srajdu....jestli je to jenom nějaký líh nebo co....proto sem to napsal...
10:15:20
15.06.2007
COL
a zrusit ten uzasny maly filtrik na "vydechu" a zavest to tam kam, to patri.
09:45:02
15.06.2007
bitmap - zrušená registrace
Asi tezko vycistit papirovej filtr cisticem na bavlnenej 1
Ja na tvym miste bych ho vzal, hodil do popelnice, nahodil zpatky modrej a poucil se ze svoji blbosti 2
09:39:51
15.06.2007
Discovera
Potřeboval bych znát Váš názor a zkušenosti případně rady....koupil jsem si za 360 kaček kuželový filtr z aukra...a podle mého to samozřejmě bavlněný filtr asi není..spiše to vypada jako papír z nějakých vláken. Malej mám na vydechu motoru (ten už je zasranej a nasáklej olejem) velký byude na karbec takže, se asi tak rychle prachem nezanese. Tedy podle vás....jakou máte zkušenost s čištěním těchto filtrů ? Použít přípravky na čištění bavlněných filtrů?...O cenu ani nejde...zkusit se musí všechno6 ...snad něco vydrží....na pohled je k nerozenání od bavlněného (který jsem ještě neviděl...3 ). Díky za rady.
Extreme Tyres