skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
prehriaty motor
18:26:24
23.05.2007
23.05.2007

spartra
-> patres007: no budiž motor to přežie, moc jsi mu nepřidal, když to budeš mět rozdělaný udělej i nový přesahy

09:12:36
23.05.2007
23.05.2007

Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
-> Majklsto: tak to nebola moc vhodna rada, precitaj si nizsie ako mu vytal

-> patres007: nechcem byt skeptický, ale pokazil si asi všetko čo sa dalo ... tesnenie pod hlavou to má 100% za sebou, takze z motora vypustit vodu, rovno mozes aj olej ... dat dole hlavu, pozriet ci neni prasknuta - medzi ventilmi, alebo medzi ventilom a svieckou ...atd ... byva to casto dost dobre vidiet, po tom co zistis ze je prasknuta, mozes motor rozobrat a hodit do vykupu, lebo vzhladom na to co si s tym vykonal, loziska tiez nebudu na tom najlepsie, čepy atd... a oprava bude tak nakladna, ze nebude efektivna
daj dole hlavu a napis co si zistil 

-> patres007: nechcem byt skeptický, ale pokazil si asi všetko čo sa dalo ... tesnenie pod hlavou to má 100% za sebou, takze z motora vypustit vodu, rovno mozes aj olej ... dat dole hlavu, pozriet ci neni prasknuta - medzi ventilmi, alebo medzi ventilom a svieckou ...atd ... byva to casto dost dobre vidiet, po tom co zistis ze je prasknuta, mozes motor rozobrat a hodit do vykupu, lebo vzhladom na to co si s tym vykonal, loziska tiez nebudu na tom najlepsie, čepy atd... a oprava bude tak nakladna, ze nebude efektivna
daj dole hlavu a napis co si zistil 
22:25:47
22.05.2007
22.05.2007

Majklsto
skontroluj vodu v oleji,popripade ho skus natocit
22:06:24
22.05.2007
22.05.2007

patres007
o par prispevkov nizsie som sa sice niecop podobne pytal, ale chcem sa spytat ako zistim co som pokazil na motore, ked som ho prehrial a vypol som ho az ked klepal? ako mozem zistit ci je zle tesnenie pod hlavou, alebo hlava, alebo pridrety motor? ako by som mal postupovat? co spravit najprv, co potom a tak...fakt vam dakujem za kazdu radu lebo moc sa v tom zatial nevyznam...